Manitex Valla lansează noua macara electrică pick & carry ultra-compactă de 3,6 tone, V 36 R

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 10:43

Manitex Valla lansează noua macara electrică pick & carry ultra-compactă de 3,6 tone, V 36 R

Manitex Valla, brand ce aparține companiei nord-americane Manitex International, a lansat noua macara pick & carry electrică ultra-compactă cu radio-comandă, V 36 R. Datorită lățimii sale de numai 900 mm și înălțimii maxime de 1650 mm, noua macara poate încăpea prin spațiul unei uși industriale, chiar și al uneia de mici dimensiuni, poate depăși ușor diferite obstacole de pe calea de deplasare și permite lucrul pe culoare și în zone cu spațiu limitat; raza sa de rotire este de numai 2155 mm.

Versatilă și ușor de utilizat, macaraua mobilă Valla V36R este ideală pentru lucrul în interior și pe suprafețe sensibile care necesită o agilitate semnificativă a mișcării în spații restrânse, cum ar fi aeroporturi, centre comerciale, suprafețe industriale etc., datorită greutății sale reduse și presiunii reduse pe care o exercită la nivelul solului.

Oferă o excelentă combinație de înălțime/capacitate de ridicare și deschidere: are o capacitate maximă de 3600 kg și o înălțime de ridicare de 7,5 m, iar la o rază orizontală maximă de 4,75 m are o capacitate de 500 kg; aceste performanțe permit operatorului să ridice, să miște și să poziționeze sarcinile fără a compromite puterea și precizia.

Noul model V36R are acelasi ADN de familie al „Seriei R” introdus de Valla în 2020 – tracțiune pe rotile față acționate de motoare electrice AC, ce maximizează eficiența pe șantier, și contragreutăți detașabile, pentru o mai bună flexibilitate de transport.

Noua macara ultra-compactă Valla se caracterizează printr-o utilizare simplă și intuitivă și este ideală pentru toate aplicațiile care necesită un utilaj ușor de manevrat, cu performanțe excelente și cu un nivel foarte ridicat de siguranță.

Printre caracteristicile tehnice care fac din noul model V36R un utilaj cu un potențial mare în clasa de dimensiuni „micro” se numără: un sistem hidraulic de 220 Bar, direcție spate la 180 de grade, frâne electrohidraulice și încărcător încorporat; în plus, sunt disponibile diverse opțiuni ce fac macaraua versatilă și potrivită pentru cele mai specifice nevoi (precum troliu hidraulic și vârf pliabil).

„Scopul principal pe care ni l-am propus în proiectarea noului model V36R a fost acela de a combina performanța maximă și versatilitatea de utilizare, rămânând în dimensiuni minime”, explică Carlo Forini, directorul general al Manitex Valla. ”Pe scurt, acest nou model este soluția pentru nevoile tot mai mari de manipulare sigură a încărcăturilor în spații strâmte; o macara care poate satisface pe deplin așteptările pieței în ceea ce privește siguranța, performanța, dimensiunea și, desigur, respectul pentru mediu.

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 10:43

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION