MAN a produs 20.000 de unități din modelul TGE

MEq
By MEq august 26, 2019 13:29

MAN a produs 20.000 de unități din modelul TGE

Vehiculul MAN TGE cu numărul 20.000 a ieșit de pe linia de producție din Września, Polonia, la sfârșitul lunii mai și a fost un model eTGE, 100% electric. Modelul MAN TGE a fost lansat la Salonul de Vehicule Comerciale IAA de la Frankfurt în 2016 și a marcat intrarea companiei pe segmentul de van-uri, MAN Truck & Bus având în ofertă vehicule comerciale de la 3 la 44 de tone.

Producția lui TGE a început la uzina din Września, în apropiere de Poznań, Polonia, în aprilie 2017, iar după două luni modelul a fost lansat pe piețele din Germania, Austria, Elveția ș Olanda. Doi ani mai târziu, MAN TGE este disponibil în peste 30 de țări și a fost produs în peste 20.000 de exemplare, un număr atins cu mult înaintea previziunilor inițiale.

În urma acestui succes, Martin Imhoff, directorul de marketing pentru divizia de van-uri, a anunțat și creșterea echipei de vânzări la nivel european cu încă 100 de angajați, depășind 600 de persoane implicate în vânzarea acestui model. Numărul de unități vândute confirmă astfel calitatea produselor MAN Truck & Bus, dar și calitatea serviciilor în garanție și post-garanție.

Modelul cu numărul 20.000 care a ieșit de pe linia de producție de la uzina din Września este un van electric de culoare roșie, cu ampatament normal. MAN eTGE este echipat cu un motor electric de 100 kW/136 CP, puterea fiind transferată prin intermediul unei cutii de viteze cu o singură treaptă. În viitorul apropiat, cel mai nou și cel mai mic membru al gamei MAN va fi lansat și în România.

MEq
By MEq august 26, 2019 13:29

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION