Magna Tyres, cu o nouă gamă de anvelope pentru sectorul de construcții

MEq
By MEq mai 16, 2019 12:35

Magna Tyres, cu o nouă gamă de anvelope pentru sectorul de construcții

În urmă cu o lună, Magna Tyres a lansat oficial la Bauma 2019 noua sa gamă de anvelope pentru construcții. Special concepută pentru cele mai uzuale utilaje de construcții, noua gamă a fost bine primită de industrie.

Peste tot în lume, clienții de pe toate tipurile de utilaje au aceleași așteptări vizavi de anvelope: creșterea productivității și reducerea costurilor de exploatare. Anvelopele de înaltă calitate Magna oferă o combinație optimă între performanța și prețul de achiziție, ceea ce duce la un preț scăzut per oră/kilometru și o operare extrem de eficientă. Noua gamă de anvelope Magna pentru construcții oferă soluții pentru aproape toate aplicațiile.

Skid steere
Magna M-SKID2 / M-SKID4 sunt special concepute pentru miniîncărcătoarele folosite în aplicații de construcții. Anvelopele au o durată de viață extinsă datorită peretelui lateral consolidat și carcasei din nylon puternic. Banda de rulare profundă și modelul special pentru tracțiune îmbunătățesc performanța și au proprietăți excelente de autocurățare. Construcția de tipul cross-ply oferă o performanță îmbunătățită în sarcină și confort sporit pentru operator. Noua tehnologie îmbunătățită a carcasei reduce acumularea de căldură în interiorul anvelopei.

Buldoexcavatoare & telehandlere
Modelele Magna MR400 și MB250 sunt speciale pentru buldoexcavatoare și manipulatoare telescopice utilizate în construcții. Designul radial all steel cu centură de oțel și compusul special oferă anvelopei o durată de viață prelungită. Pliurile de protecție îmbunătățite optimizează performanța în sarcină și confortul operatorului.

Încărcătoare frontale compacte
Anvelopa Magna MA11 este proiectată pentru încărcătoarele frontale compacte care au nevoie de o tracțiune bună. Compusul benzii de rulare asigură o protecție excelentă la tăiere și abraziune. Modelul agresiv al benzii de rulare non-direcțional asigură o tracțiune superioară în terenuri moi. Anvelopa are o construcție radială all steel.

Buldoexcavatoare & încărcătoare cu braț telescopic
Magna MB400 & MB410 sunt special concepute pentru buldoexcavatoare și încărcătoare cu braț telescopic. Pereții laterali consolidați și carcasa puternică din nylon oferă o rezistență îmbunătățită la pericolele ce pot apărea la deplasarea pe drumuri publice și extind durata de viață a pneurilor.

Încărcătoare compacte & telehandlere
Magna MB260 este destinată încărcătoarelor compacte și telehandlerelor în construcții. Anvelopa are o rezistență excelentă la perforații și o durată lungă de viață datorită blocurilor masive de pe banda de rulare.

Excavatoare mobile
Magna MB100 este proiectată pentru excavatoare mobile, iar Magna MB210 se adresează special autogrederelor, în aplicațiile de construcții. Banda de rulare cu profil adânc și carcasa puternică din nylon oferă rezistență la perforații în aplicații grele.

Compactoare
Magna MB720 și MB720S au fost proiectate pentru compactoarele cu utilizare în sectorul construcțiilor. Anvelopele sunt optimizate pentru performanțe de atenuare a șocurilor și compactare. Modelul benzii de rulare oferă tracțiune și flotabilitate excelentă. Construcția de tipul cross-ply oferă o performanță îmbunătățită în sarcină. Noua tehnologie a carcasei reduce acumularea de căldură în interiorul anvelopei.

MEq
By MEq mai 16, 2019 12:35

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION