Macaralele duty-cycle Bauer sunt alegerea potrivită în aplicațiile provocatoare din Europa

MEq
By MEq decembrie 13, 2018 12:01

Macaralele duty-cycle Bauer sunt alegerea potrivită în aplicațiile provocatoare din Europa

În ultimii ani, seria MC de macarale duty-cycle și-a consolidat poziția în portofoliul de produse Bauer și este alegerea preferată pentru numeroase metode de construcție a fundațiilor speciale, care necesită utilizarea unui astfel de utilaj ca mașină de bază. Dezvoltarea noii platforme de dimensiuni medii a oferit condiții excelente pentru o extindere mai mare, dincolo de aplicațiile de construcție a fundațiilor. Aceasta se aplică în primul rând echipamentelor de pe macaralele tradiționale duty-cycle, precum unitățile de graifere mecanice și hidraulice, vibratoarele de adâncime de diferite modele, dar și greutățile de oțel pentru compactarea dinamică a solului.

Robustețea macaralelor seriei MC are un impact pozitiv aici. Ele sunt concepute pentru a face față în permanență încărcăturilor dinamice ridicate, specifice construcțiilor de fundații speciale, ceea ce le face ideale și pentru alte proceduri sofisticate. Acest lucru este asigurat de structura robustă din oțel, de funcționalitatea flexibilă de operare și de folosirea componentelor de înaltă calitate, pe baza experienței operaționale pe care Bauer o aduce în dezvoltarea echipamentelor, atât din partea diviziei sale pentru construcții de fundații speciale, cât și a clienților Bauer Maschinen GmbH.

Modelul MC 96 a fost foarte popular în clasa de 130 t timp de mulți ani, fiind un utilaj foarte fiabil, conceput pentru a se potrivi mediilor șantierelor de construcții. Adăugarea modelului MC 86 ca macara duty-cycle de 110 t și, mai recent, a lui MC 76 în clasa de 90 t, având la bază platforma purtătoare superioară identică, înseamnă că aceste noi modele se pot aștepta la o dezvoltare similară de succes. La noul model MC 76, lansat anul acesta, accentul se pune pe aplicațiile sale ca mașină de bază pentru graifere mecanice cu două cabluri de operare, utilizate pe scară largă ca echipamente pentru realizarea pereților diafragmă. Pentru acest scop, echipamentul este practic predestinat de noile troliuri de 30 t, cu viteze foarte mari ale cursei și capacitate mare a cablului.

O caracteristică specială a seriei de macarale duty-cycle Bauer este variabilitatea platformei superioare comune a mașinii de bază, care poate fi specificată în funcție de piață și de profilul de aplicație special, cu motoare diesel potrivite în gama de puteri de la 470 kW la 570 kW. Astfel, un anume model MC poate fi echipat pentru a se încadra în diferite clase de combustibili la nivel regional și în reglementările privind emisiile, dar și în funcție de cerințele de performanță ale clientului. O trăsătură comună a tuturor versiunilor este consumul redus de combustibil, obținut datorită tehnologiei moderne EEP.

Caracteristicile de siguranță și de mediu ale modelelor MC sunt recunoscute pe piață și din ce în ce mai populare printre clienți. Unele dintre ele se regăsesc numai pe utilajele Bauer, precum sistemul de siguranță a personalului pentru pasarela brațului, punctul de prindere a cablului cu protecție la suprasarcină sau kit-ul de protecție la zgomot. Acestea oferă soluții practice pentru îmbunătățirea nivelului de siguranță pe șantierele de construcții și a sustenabilității macaralelor duty-cycle de mari dimensiuni.

MEq
By MEq decembrie 13, 2018 12:01

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest