Link-Belt 250 X4, disponibil acum în versiunile MH (material handler) și SL (scrap loader)

MEq
By MEq decembrie 23, 2019 23:23

Link-Belt 250 X4, disponibil acum în versiunile MH (material handler) și SL (scrap loader)

În 2019, LBX Company a anunțat lansarea excavatorului Link-Belt 250 X4 în versiunile MH (Material Handler) și SL (Scrap Loader), ambele echipate cu un motor Isuzu de 177 hp ce îndeplinește normele de emisii Tier 4 Final fără nevoia instalării unui filtru de particule (DPF).

Excavatorul pentru manipularea materialelor 250 X4 MH și omologul său pentru sortarea și încărcarea deșeurilor 250 X4 SL sunt concepute special pentru aplicații de manipulare și demolare, având o configurație de braț din două piese. Configurația MH (Material Handler) are un braț curbat și un balansier drept, în timp ce SL (Scrap Loader / handler) are braț drept și balansier drop-nose. Pachetul hidraulic include tehnologia Spool Stroke Control (SSC) pentru un control și o productivitate maxime. Motorul și pompa hidraulică preinstalate pentru generatorul de 15 kW cu acționare hidraulică, cu suport de instalare a controlerului, sunt standard pe 250 X4 SL.

”Noul sistem hidraulic oferă timpi de ciclu cu până la 7% mai rapizi decât la modelul anterior„ – conform lui Adam Woods, LBX Product Manager. ”Am mărit dimensiunile brațului, balansierului și ale pompelor cu plunge auxiliare, pentru a reduce pierderile de presiune și a distribui uleiul mai ușor. Două pompe Kawasaki controlate electric și o ltă pompă cu roți dințate Kawasaki fac ca debitul hidraulic să fie asigurat cu precizie, atunci și acolo unde e necesar”, a mai spus el.

Cabina spațioasă a seriei X4 maximizează confortul operatorului, oferind standard scaun cu suspensie pneumatică și înclinare +/- 5 grade. Cotierele se mișcă proporțional cu consola, ceea ce înseamnă că distanța și unghiul dintre joystick-uri și operator rămân aceleași, indiferent de modul în care scaunul este reglat.

Funcția Hidraulic Cab Riser asigură operatorului o vedere mai mare (4,85 m înălțime la nivelului ochilor). Monitorul color LCD de 7 inch permite o navigare ușoară prin meniul de comenzi user-friendly, pentru o comandă deplină a excavatorului și a atașamentelor sale. Camera retrovizoare standard este accesibilă prin intermediul monitorului, afișând o vedere panoramică a punctului de lucru din spatele mașinii, cu ghidaje care pot fi activate sau dezactivate de către operator. În spate și pe laterale se pot adăuga lumini, iar opțional, o cameră video sub cabină. Pentru o vizibilitate maximă, se poate adăuga sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System).
Ambele versiuni dispun de un tren de rulare lat heavy-duty, platformă rotativă supradimensionată și motoare de antrenare mai mari.

Specificații Link-Belt 250 X4 MH/SL
Masa operațională – MH: 33 200 kg / SL: 34 000kg
Cuplu de rotire – 69825 Nm
Viteza de rotire – 0-11.0 rpm
Motor – Isuzu AQ-4HK1X
Putere netă – 177 hp @ 2,000 rpm (132 kW)
Viteza max. de deplasare – 5.5 km/h

MEq
By MEq decembrie 23, 2019 23:23

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION