Liebherr prezintă noi combinații de echipamente pentru îngrijirea copacilor și industria lemnului

MEq
By MEq septembrie 21, 2020 19:37

Liebherr prezintă noi combinații de echipamente pentru îngrijirea copacilor și industria lemnului

Pe lângă aplicațiile tipice, precum managementul deșeurilor sau manipularea lor, excavatoarele pentru manipularea materialelor Liebherr sunt utilizate în lucrări de îngrijire a arborilor sau în industria lemnului. Pentru o rază și mai mare de operare, Liebherr oferă soluții noi, disponibile pentru utilajele de manipulare a materialelor LH 22-35 Industry Litronic.

În funcție de cerințele de operare și de raza brațului, excavatoarelor pentru manipularea materialelor Liebherr – modelele LH 22 M până la LH 35 Industry Litronic – pot fi combinate cu diferite versiuni de echipamente și accesorii. Celelalte funcții opționale, precum cabina cu reglare hidraulică a înălțimii și funcție de înclinare (în trepte a câte 30°), precum și sistemul de cuplă rapidă Liebherr LIKUFIX, completează întregul pachet. Acestea fac utilajele un asistent indispensabil și profesional pentru utilizarea în îngrijirea arborilor și industria lemnului.

LH 22 M Industry Litronic cu braț telescopic Westtech T 4000 și graifer cu ferăstrău Woodcracker CS510
Lucrul cu arbori înalți și ramuri groase reprezintă o provocare în îngrijirea copacilor și în industria lemnului. Aici, Liebherr propune o nouă combinație de echipamente: brațul telescopic Westtech T 4000 cu sistem de cuplă rapidă Liebherr LIKUFIX complet hidraulic (un braț telescopic lung de 4 m) și graiferul cu ferăstrău Woodcracker CS510, care îi oferă excavatorului LH 22 M Industry o rază de operare de până la 16,5 m. Cu o masă operațională de 23.700 kg, excavatorul pentru manipularea materialelor poate ajunge la copacii înalți și poate lucra asupra lor. Cabina operatorului, reglabilă hidraulic, poate fi înclinată în trepte de 30°, oferă o vizibilitate optimă asupra zonei de lucru. Dispozitivele opționale de protecție, precum grilajele robuste ale cabinei și geamurile rezistente la impact din sticlă securizată laminată, oferă o protecție suplimentară în lucrările forestiere.

LH 22 M Industry Litronic cu extensie de braț și graifer Westtech Woodcracker C250
Pentru a ajunge la arborii și arbuștii îndepărtați, Liebherr oferă noua combinație de echipamente alcătuită dintr-o extensie de braț Liebherr și un graifer Westtech Woodcracker C250 cu o unealtă ușoară de tăiere. În această combinație, LH 22 M Industry, cu extensia de braț de 2,25 m, are o rază de lucru de până la 13,8 m și o masă operațională de aprox 24.100 kg. Completată de cupla rapidă opțională LIKUFIX, această versiune de echipare permite schimbarea rapidă a uneltelor de lucru, precum o freză, un mulcher sau o cupă pentru curățarea șanțurilor.

LH 22 M Industry Litronic cu graifer Westtech Woodcracker C350
Împreună cu graiferul Westtech Woodcracker C350, LH 22 M Industry este conceput pentru a lucra în zona imediată. În această configurație de echipare este posibilă o rază de până la 11,8 m, cu o masă operațională a utilajului de aprox. 23.900 kg. În plus, pot fi atașate unelte de tăiere mai mari și mai grele. Geometria inteligentă a utilajului oferă siguranță și stabilitate maximă, mai ales atunci când lucrează cu trunchiuri grele de copaci. Sistemul de cuplă rapidă LIKUFIX complet hidraulic permite schimbarea rapidă, sigură, precisă și confortabilă a uneltei direct din cabina operatorului. Astfel, excavatorul poate fi echipat rapid cu un graifer de sortare sau pentru lemn și poate fi utilizat și în alte aplicații, precum încărcarea containerelor și a camioanelor.

MEq
By MEq septembrie 21, 2020 19:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION