Liebherr oferă un nou mixer de beton pe semiremorcă

MEq
By MEq iunie 18, 2019 23:19

Liebherr oferă un nou mixer de beton pe semiremorcă

Liebherr își adaugă în gama de produse noul mixer de beton HTM 1205 T / LTB 12+4 ca semiremorcă. Mobilitatea oferită de conceptul de semiremorcă, precum și banda transportoare telescopică, disponibilă opțional, oferă flexibilitate și economie de timp pe șantier. Chiar și în zone înguste, manevrabilitatea nu este o problemă datorită axei directoare spate.

Noul mixer HTM 1205 / LTB 12+4 combină posibilitățile flexibile de lucru cu o sarcină utilă mare. Tamburul de amestec nou proiectat de 12 m³ a fost conceput pentru distribuția optimă a sarcinilor pe axe.

Bandă transportoare telescopică, acum și pentru semiremorci
Banda transportoare telescopică de la Liebherr se bucură de succes pe piață de 15 ani. Până în prezent, varianta cu bandă transportoare era disponibilă numai pentru mixerele de beton pe autoșasiu, însă de acum încolo este disponibilă și în combinație cu semiremorcă și tambur mare de 12 m³. Pe lângă beton, pot fi distribuite direct pe șantier și alte materiale, precum nisip, pietriș, șape și multe altele. Acest serviciu este foarte apreciat de către clientul final, deoarece materialul ajunge imediat la locul potrivit fără necesitatea unei macarale sau a unui încărcător pe roți, ceea ce economisește timp și bani.

Flexibilitate
Principalul avantaj al semiremorcii constă în flexibilitatea pe care o oferă operatorului: semiremorca suplimentează flota de vehicule atunci când există comenzi ridicate și se remarcă prin sarcina utilă ridicată; la comenzi reduse, capul tractor poate prelua alte sarcini, precum transportul unui siloz de ciment sau a unei semiremorci basculabile. Dacă se solicită sarcina maximă, banda transportoare poate fi decuplată și depozitată în doar câteva minute, datorită sistemului de schimbare rapidă.

Manevrabilitate
La semiremorca HTM 1205 T / LTB 12+4, ultima axă este concepută ca punte de direcție controlată electronic, oferind o manevrabilitate optimă atât pe șosea, cât și pe șantier. Datorită razei de virare reduse și mannevrării, pot fi accesate chiar și șantierele de construcții din centrele urbane. Mersul în marșarier pe șantier sau la stația de betoane se face, de asemenea, ușor, deoarece axa directoare poate fi controlată manual prin telecomandă din cabina șoferului, în loc de modul automat. Noua variantă de mixer cu semiremorcă și bandă transportoare este perfectă pentru flotele stațiilor de beton gata preparat.

MEq
By MEq iunie 18, 2019 23:19

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest