Laboratorul fabricii Bhuj a Grupului BKT obține certificarea ISO/IEC 17025:2017 pentru testarea și calibrarea anvelopelor

MEq
By MEq februarie 15, 2021 22:25

Laboratorul fabricii Bhuj a Grupului BKT obține certificarea ISO/IEC 17025:2017 pentru testarea și calibrarea anvelopelor

Grupul BKT, specializat în producția de anvelope Off-Highway, a obținut certificarea ISO/IEC 17025:2017. Această recunoaștere certifică activitatea desfășurată de laboratorul din cadrul fabricii Bhuj în domeniul testării și calibrării anvelopelor.

Certificarea a fost acordată recent de către NABL, autoritatea indiană de reglementare a acreditării laboratoarelor de testare și calibrare. Aceasta este membră a organismelor internaționale din domeniu, și anume International Laboratory Accreditation Co-operation (ILAC) – și Asia Pacific Accreditation Co-operation (APAC) – aplicând standardele și criteriile acestora.

Recunoașterea face posibilă certificarea calității cu ajutorul unor teste de precizie la care sunt supuse materiile prime și semifabricatele precum și controlul proceselor de fabricație și de testare a produsului final.

Aceasta permite, de asemenea, obținerea de rapoarte fiabile cu privire la teste și rezultate superioare de acuratețe și fiabilitate. Îmbunătățește controlul activității de laborator și procesele de feedback cu privire la rezultate.

Anvelopele sunt beneficiarul principal al acestora, devenind mai fiabile și mai sigure. Atestată de reguli valabile la nivel global, această certificare elimină necesitatea de noi teste la export, reducând costurile și timpii de execuție.

Mai mult, rezultatele laboratoarelor certificate, precum laboratorul BKT, sunt folosite de organismele guvernamentale pentru a identifica măsuri necesare în vederea reducerii poluării. Această activitate include obiective de durabilitate în domeniu.

Această certificare are o mare însemnătate strategică pentru BKT, compania vizând o mai mare penetrare pe piață la nivel internațional.
Această recunoaștere este doar cea mai recentă pentru fabrica Bhuj, unitatea emblematică a BKT. Înființată în anul 2015 și amplasată în statul indian Gujarat, aceasta a fost permanent extinsă și dezvoltată. În 2017, s-a deschis aici un nou centru de cercetare-dezvoltare, coordonat de o echipă de experți ingineri, chimiști și tehnicieni. Acesta gestionează toate aspectele privind dezvoltarea tehnologică a anvelopelor BKT: de la proiectarea unei noi anvelope până la crearea de amestecuri pentru îmbunătățirea performanței produselor, de la testare până la implementarea proceselor în vederea unei fabricări eficiente și personalizate a anvelopelor vârf de gamă.

MEq
By MEq februarie 15, 2021 22:25

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION