Kronos a introdus sistemul Smart Boom Control pe macaralele Gripto de încărcat de bușteni

MEq
By MEq septembrie 30, 2019 10:03

Kronos a introdus sistemul Smart Boom Control pe macaralele Gripto de încărcat de bușteni

Smart Boom Control este acum disponibil pe macaralele de încărcat bușteni Kronos Gripto. Astfel, Kronos este primul producător care introduce sistemul de control al brațului pe macaralele de încărcat bușteni operate sau instalate pe tractoare. Anterior, un sistem similar era disponibil doar pe utilajele forestiere de mari dimensiuni.

„Smart Boom Control îi permite operatorului să controleze din joystick vârful macaralei de încărcat în orice direcție. La sistemele tradiționale, operatorul era nevoit să miște vârful extinzând sau retractând diferiți cilindri hidraulici unul câte unul”, explică managerul de produs, Dennis Grankvist.

Lucrul cu Smart Boom Control oferă rezultate mai precise, mai rapide și de o calitate superioară. Brațul se mișcă perfect, nu în etape. Un amortizor electronic previne mișcările bruște atunci când brațul atinge deschiderea maximă. De asemenea, rotația brațului poate fi setată la o viteză constantă, indiferent dacă brațul este deschis la un metru sau la zece metri de operator.

Senzorii sistemului sunt localizați în exteriorul cilindrilor hidraulici, dar la interiorul brațului, ceea ce îi face ușor de schimbat, dacă este necesar. Smart Boom Control este potrivit atât pentru tractoare, cât și pentru utilaje autopropulsate.

MEq
By MEq septembrie 30, 2019 10:03

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION