Komatsu Mining regrupează mai multe linii de produse miniere din cadrul companiei

MEq
By MEq iulie 29, 2020 11:14

Komatsu Mining regrupează mai multe linii de produse miniere din cadrul companiei

Reprezentând evoluția continuă și transformarea rapidă a ofertei sale de produse destinate sectorului minier, aflat în continuă creștere, Komatsu Mining și-a anunțat intenția de rebranding a utilajelor miniere subterane pentru rocă dură, a încărcătoarelor frontale mari de suprafață și a noii linii de foreze miniere pentru găuri de explozie, toate acestea pentru a reflecta mai bine focusul companiei pe dezvoltarea în acest sector.

Compania își va păstra emblematicele mărci P&H și Joy la nivelul produselor asociate mult timp cu aceste nume: P&H pentru excavatoarele sale electrice cu cabluri, excavatoarele miniere hibride, draglinele și foreza minieră 320XPC; Joy pentru sistemele de benzi transportoare subterane și pentru utilajele subterane de săpare. Această mișcare de rebranding pentru toate încărcătoarele frontale mari de suprafață, noile foreze pentru găuri de explozie și toate utilajele subterane pentru rocă dură extinde brandul Komatsu în segmentul exploatărilor miniere, păstrând totodată moștenirea celorlalte mărci respectate – a declarat Jeffrey Dawes, președinte și CEO al Komatsu Mining.

Primul produs rebranduit, foreza minieră pe șenile Komatsu ZT44, și-a făcut debutul anul acesta la Conexpo-CON/AGG, în Las Vegas, în luna martie.
„Pornind de la dezvoltarea portofoliului nostru minier, suntem încântați să reunim mai multe produse sub brandul Komatsu, respectând însă istoria și valoarea mărcilor P&H și Joy”, a spus Dawes. „Pe măsură ce ne apropiem de aniversarea a 100 de ani a mărcii Komatsu, este un moment potrivit pentru a extinde brandul în sectorul exploatării miniere și pentru a sărbători creșterea acestor linii de produse.”

MEq
By MEq iulie 29, 2020 11:14

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION