Kögel, la Comtrans 2019

MEq
By MEq iulie 31, 2019 15:40

Kögel, la Comtrans 2019

La expoziția Comtrans de anul acesta de la Moscova (2 – 7 septembrie), Kögel va sărbători sub mottoul „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong”, printre altele, și generația de semiremorci NOVUM distinsă cu premiul „Trailer Innovation 2019”. La standul Kögel, vizitatorii târgului vor putea admira bestseller-ul Kögel Cargo din generația NOVUM și semiremorca basculabilă Kögel. Kögel este un producător de vehicule recunoscut în Rusia, așa că exponatele vor fi bineînțeles „made in Russia”.

Kögel Cargo din generația NOVUM
Piesa centrală de la stand va fi noul Kögel Cargo din generația NOVUM. Acest bestseller Kögel este adecvat pentru utilizarea în domeniul transportului intern de marfă în Europa de Est. Modelul Kögel Cargo este prevăzut cu un cadru exterior optimizat și o caroserie îmbunătățită ce caracterizează generația NOVUM. În plus, modelul Kögel Cargo din generația NOVUM este prevăzut cu dotări standard extensive care includ axele de semiremorcă KTA – produse de Kögel și un grad foarte înalt de personalizare. Cu o masă proprie redusă ce pornește de la 5.920 kg în versiunea de bază, acest model este economicos și ecologic pe șosea.

Semiremorca basculabilă cu 3 axe
Cel de-al doilea exponat este semiremorca basculabilă cu 3 axe produsă de Kögel. Cu un volum de încărcare de 24 m³, prezintă o variantă cu o podea groasă de 4 mm fabricată din oțel Hardox 450 călit și revenit, cu pereți laterali fabricați din tablă de oțel de 5 mm de înaltă rezistență și un perete posterior fabricat din același material fiabil cu grosime de 7 mm. Această combinație se pretează ideal pentru utilizarea zilnică în domeniul demolărilor, transportului de pietriș, piatră și transportului vrac de orice tip.

Osiile de semiremorcă KTA
Cel de-al treilea exponat la Comtrans sunt osiile de semiremorcă KTA de la Kögel. Acestea sunt opțiunea standard pentru multe dintre variantele familiilor de produse Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box și diverse tipuri de șasiu. Axele KTA, cu mentenanță redusă, se potrivesc perfect cu semiremorcile Kögel și aduc îmbunătățiri nivelului de performanță.

MEq
By MEq iulie 31, 2019 15:40

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION