Kögel are un nou importator în Republica Moldova

MEq
By MEq iulie 4, 2019 10:54

Kögel are un nou importator în Republica Moldova

Începând cu aprilie 2019, Olmosdon SRL este noul importator Kögel în Moldova. Firmele de transport locale au astfel acces la întregul portofoliu de produse Kögel constând din vehicule pentru industria de transport și construcții. În plus, acestea și toți transportatorii beneficiază de atelierul de reparații Olmosdon și de serviciile de depozitare pentru toate piesele de schimb originale Kögel.

Înființată în 1994, Olmosdon SRL a dobândit un renume în Moldova în industria de automobile, autocamioane și comerțul cu piese de schimb, precum și în sectorul de mentenanță și reparații pentru vehicule comerciale. Cu cei peste 300 de angajați, în viitor Olmosdon nu se va ocupa doar de vânzarea de vehicule noi de la Kögel, ci și de furnizarea de piese de schimb și servicii de mentenanță pentru semiremorci. În plus, clienții Kögel au la dispoziție un atelier pentru vehiculele comerciale situat în Chișinău.

MEq
By MEq iulie 4, 2019 10:54

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest