Kögel a optimizat magazinul online de piese de schimb Parts Shop

MEq
By MEq iunie 3, 2019 13:59

Kögel a optimizat magazinul online de piese de schimb Parts Shop

Kögel și-a extins și modernizat serviciul de piese de schimb online „Parts Shop”. Cu un afișaj și mai clar, navigare rapidă și căutare simplă cu ajutorul cuvintelor cheie, seria de șasiu a vehiculului (VIN) sau numărul comenzii articolului asigură acum un nivel și mai mare de economisire. Magazinul Parts Shop optimizat se remarcă și prin noul portal pentru garanții, istoricul comenzilor cu urmărirea comenzii, precum și un catalog de piese de schimb și liste de prețuri în vigoare disponibile pentru descărcare.

Kögel Parts Shop: online 24/24
Kögel Parts Shop poate fi accesat de pe site-ul web Kögel din meniul de navigare la categoria „Piese”. Există trei opțiuni pentru plasarea rapidă a comenzii. Fie introduceți un cuvânt cheie sau numărul articolului și adăugați produsul direct în coșul de cumpărături, fie plasați o comandă utilizând seria de șasiu. Aici, Parts Shop va afișa toate piesele de schimb, precum și disponibilitatea acestora pentru ansambluri individuale ale vehiculului. Dacă este necesar, pot fi afișate inclusiv schițe tehnice ale grupelor de piese de schimb. Comenzile pot fi urmărite în orice moment prin intermediul istoricului comenzilor.

Nou: Portal pentru garanții pentru vehicule și piese de schimb individuale
Pe lângă posibilitatea de a comanda piese de schimb rapid și ușor la orice oră, Kögel Parts Shop oferă acum și un instrument inteligent integrat de gestionare a garanțiilor. În meniul de navigare al Kögel Parts Shop, la categoria „Garanție”, puteți crea în mod convenabil o solicitare urmând doar șase pași. Aceștia includ, de exemplu, selectarea directă a pieselor de schimb din lista de piese ale vehiculului, transmiterea în format electronic a facturilor și afișarea statusului curent al solicitării transmise.

MEq
By MEq iunie 3, 2019 13:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest