Kesla lansează un cap de recoltare proiectat special pentru utilizarea pe tractoare

MEq
By MEq octombrie 1, 2020 19:59

Kesla lansează un cap de recoltare proiectat special pentru utilizarea pe tractoare

Noul Kesla 14RH este cel mai mic cap de recoltare din gama Kesla. În ciuda dimensiunilor sale, beneficiază de tehnologia, soluțiile structurale și cunoștințele de fabricație ale capetelor de recoltare mari. Cu noul model, Kesla își consolidează poziția ca producător de capete de recoltare, independent de tipul de utilaje de bază folosite.

Potrivit pentru tractoare, utilaje mici de recoltare și excavatoare
Noul Kesla 14RH este potrivit pentru instalarea pe tractoare, harvestere mici pentru rărituri și excavatoare de până la cinci tone. Trăsăturile de bază al acestui cap de mici dimensiuni sunt simplitatea și eficiența.

Spre deosebire de capetele de recoltare Kesla mai mari, modelul 14RH folosește o geometrie tradițională cu apucare laterală a rolei de antrenare, care are avantajele unei structuri foarte simple, ale ușurinței și eficienței în prinderea arborilor cu diametru mic. În funcție de dimensiunea motoarelor de tracțiune selectate, capul necesită o pompă de debit de 120-150 l/min, ceea ce îl face ideal pentru sistemul hidraulic al tractoarelor moderne. Kesla oferă, de asemenea, un pachet hidraulic auxiliar cu o pompă PTO (power take-off) optimizată, care, pe lângă puterea suplimentară, are avantajul de a separa capul de recoltare în propriul său circuit hidraulic, adăugând putere utilizării brațului de macara în timpul recoltării.

Kesla 14RH are trei cuțite, care, împreună cu lungimea scurtă a cadrului capului, îl fac deosebit de agil și eficient în manipularea arborilor curbați și ramificați. Datorită cuțitului din spate, bazele de molid sunt ușor îndepărtate. Soluțiile hidraulice și opțiunile de componente regăsite pe Kesla 14RH au la bază, în mare parte, capetele de recoltare Kesla mai mari, concepute pentru uz profesional. Având în vedere clasa de dimensiune a capului de recoltare, unitatea de ferăstrău – robustă și extrem de eficientă, alimentată de un motor de 18 cc – este bine cunoscută de la seria Kesla SH de capete cu cursă longitudinală. Capul de recoltare dispune de doi cilindri de înclinare, ceea ce face ca tăierea copacilor să fie controlată și sigură. Kesla 14RH se pretează optim pe arbori cu un diametru mai mic de 25 cm.

„Experiența îndelungată și cunoștințele acumulate de la capetele de recoltare profesionale Kesla ne-au ajutat să obținem un echipament perfect pentru rărituri”, spune Mika Tahvanainen, Business Director. „Modelul 14RH aduce utilizatorilor putere și caracteristici nemaiîntâlnite până acum în această clasă de dimensiuni și greutate”, a adăugat el.

Întreținerea capului de recoltare este excelentă. Capacele de protecție se deschid complet, facilitând accesul la punctele de service. Disponibilitatea și gestionarea pieselor de schimb au fost în centrul atenției încă din etapa de proiectare – de exemplu, toate motoarele de acționare au fost implementate folosind același tip de cilindru. Având în vedere clasa sa de mărime, arborii tratați termic sunt robuști, asigurând o durată de viață lungă, asemenea tuturor lagărelor. Cuțitele de fasonare au fost ranforsate. Capul de recoltare are o masă totală de 400 kg.

MEq
By MEq octombrie 1, 2020 19:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION