Kesla lansează noua macara hidraulică KESLA 326T

MEq
By MEq august 6, 2021 15:24

Kesla lansează noua macara hidraulică KESLA 326T

Noua macara hidraulică de încărcare KESLA 326T reprezintă un mod complet nou de gândire atunci când vine vorba de aspectul și caracteristicile unui astfel de produs. Furtunurile sunt direcționate – și ascunse – prin interiorul structurii brațului. Întregul cadru, inclusiv brațul, are un design suplu. Noua construcție liniară minimizează stresul și tensiunea cauzate de manipularea sarcinilor grele, asigurând produsului o durată lungă de exploatare.

Kesla 326T reprezintă clasa mai robustă a macaralelor hidraulice de încărcătoare pentru tractoare, având un cuplu de ridicare (brut) de 84 kNm. Deschiderea macaralei ajunge până la 9,1 m, de unde poate ridica aproximativ 640 kg. Nivelul de presiune necesar este tipic pentru tractoare – 190 bari – profitând de toată eficiența disponibilă pentru macara. Ca de obicei, macaraua hidraulică are supape specifice modelului, care împreună cu debitul mare de ulei minimizează pierderile de eficiență în sistemul hidraulic al macaralei. Este ideală în manipularea sortimentelor de lemn rotund.

O macara – mai multe utilizări
Utilizarea macaralelor hidraulice de încărcare a devenit tot mai versatilă datorită schimbării mediului economic. Același client poate opera acum în pădure, pe terenuri agricole sau poate derula contracte în zone suburbane. Din acest motiv, macaraua trebuie să fie agilă și traiectoria brațelor trebuie să fie potrivită pentru utilizări multiple. Noua macara KESLA 326T se poate ridica în poziție dreaptă și poate fi pliată fără probleme în spațiul de încărcare. În plus, sarcinile de lângă remorcă sau din spatele ei pot fi ridicate fără probleme. De asemenea, folosirea macaralei este lejeră în orice unghi datorită noilor lumini de lucru cu LED și orientării lor spre brațul de ridicare și spre sarcină.

Noua macara de încărcare poate avea mai multe opțiuni, precum supape, stabilizatori sau alte accesorii din gama de echipamente suplimentare Kesla. În funcție de solicitări, poate fi montată pe bara de tracțiune a remorcii în procesul de fabricație. KESLA 326T este vopsită în negru (ca standard), dar, suplimentar, poate fi comandată în orice altă culoare.

MEq
By MEq august 6, 2021 15:24

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION