Kässbohrer a introdus 4 semiremorci pentru sectorul construcțiilor

MEq
By MEq februarie 9, 2021 19:45

Kässbohrer a introdus 4 semiremorci pentru sectorul construcțiilor

Respectând motto-ul „Enginuity”, Kässbohrer oferă clienților săi din peste 55 de țări cea mai extinsă gamă de produse, cu o gamă completă destinată sectorului de construcții (semiremorci siloz, cisternă, basculabile, platforme și low-bed). Kässbohrer își îmbunătățește constant vehiculele, pentru a satisface nevoile clienților săi. Prin excelență tehnică și ingeniozitate, Kässbohrer a lansat recent 4 vehicule pentru sectorul construcțiilor.

K.TAN P 1+2
Noua serie Kässbohrer K.TAN este proiectată pentru nevoile clienților care sunt activi în principal în sectorul forestier și al construcțiilor. Seria K.TAN are o masa bruta începând de la 5.500 kg pentru a crește atât capacitatea de încărcare utilă, dar și pentru a atinge economii de combustibil atunci când semiremorcile nu sunt încărcate, fără a compromite fiabilitatea și robustețea.
TAN P 1+2 oferă capacități de transport multifuncționale și flexibile, având diverse inele de ancorare si o capacitate de 8 până la 10 tone, 2×2 rânduri de buzunare verticale pentru stâlpi (racoante), dar și buzunare pentru stâlpi pe marginile laterale.

K.SPA MR 3 – semiremorcă cu platformă joasă
Semiremorca platformă cu 3 axe, extensibilă, cu nișă pentru roti, K.SPA MR este potrivită pentru transportul sarcinilor (utilajelor) înalte.
K.SPA MR 3 asigură transportul în siguranță al încărcăturilor lungi și grele datorită șasiului său robust din oțel S700MC și permite o sarcină utilă mai mare și o economie de combustibil atunci când se deplasează neîncărcată. Cu o înălțime a nișei roții de 620 mm, K.SPA MR 3 permite transportul de sarcini mari de până la 3.380 mm.

K.SPA MR 3 îmbunătățește flexibilitatea operațională datorită șasiului extensibil până la 6.900 mm și caracteristicilor platformei glisante. Pentru siguranță operațională, vehiculul vine cu diverse puncte de ancorare a sarcinii (inele de ancorare cu o capacitate de 5 până la 10 tone, 4 x 2 rânduri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe marginile laterale, care sunt certificate EUMOS). Mai mult decât atât, vehiculul poate fi echipat cu o gamă largă de opțiuni, precum axe liftante, metalizare, rampele spate/față gât de lebădă.

K.SLA R 4 – pentru transportul utilajelor de construcții
Kässbohrer a proiectat semiremorca extensibilă cu 4 axe K.SLA R 4, pregătită să facă fată transportului de utila de construcții, utilaje agricole și forestiere.

Datorită șasiului său robust din oțel S700MC, semiremorca K.SLA R 4 asigură transportul în siguranță al încărcăturilor și permite o sarcină utilă mai mare și o economie de combustibil atunci când se deplasează neîncărcată, având o greutate redusă de 13.250 kg. Disponibilă în echiparea standard cu nișă de roți, K.SLA R 4 poate fi oferită cu diverse inele de ancorare cu o capacitate de 5 până la 10 tone, 3×2 rânduri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pe stâlpi pe marginile laterale, pentru un transport multifuncțional și flexibil.

K.SLH 4 – manevrabilitate crescută în curbe
Platforma joasă extensibilă cu 4 axe K.SLH 4 oferă o manevrabilitate ridicată chiar și în cele mai strânse curbe în zonele rurale. K.SLH 4 asigură un transport flexibil și sigur pentru sarcini grele și cu balast, datorită extensiei sale de până la 6.200 mm, șasiului puternic și plat, cu o înălțime foarte redusă a platformei, de doar 875 mm.

În ciuda șasiului său puternic și robust, vehiculul maximizează sarcina utilă prin masa sa brută de 13.000 kg în rândul semiremorcilor cu platformă joasă hidraulică, datorită sistemului său de suspensie pneumatică, asigurând totuși o sarcină tehnică pe axă de nu mai puțin de 12 t. De asemenea, semiremorca K.SLH 4 poate fi echipată cu mai multe opțiuni pentru a minimiza costurile de întreținere și a crește durata de viață a produsului (precum: o unitate centrală de lubrifiere, care va unge periodic punctele principale ale vehiculului, și un manometru, pentru a indica sarcina pe suspensie).

MEq
By MEq februarie 9, 2021 19:45

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION