K-Tec vine cu noi produse și soluții terasiere avansate la Conexpo-CON/AGG 2020

MEq
By MEq ianuarie 24, 2020 18:08

K-Tec vine cu noi produse și soluții terasiere avansate la Conexpo-CON/AGG 2020

În perioada 10-14 martie 2020, cele mai noi și mai avansate screpere și echipamente pentru lucrări terasiere de la K-Tec vor fi expuse la Conexpo-Con/Agg 2020, cel mai mare târg de utilaje pentru construcții din America de Nord.

În perimetrul standului vor fi expuse numeroase utilaje terasiere reprezentative pentru portofoliul constructorului canadian:
Screperul semipurtat K-Tec 1228 ADT, echipat cu noul sistem telematic și atașat la un tractor articulat Volvo A25G ADT. Modelul 1228 ADT este o alegere atractivă pentru contractorii care au în flota lor camioane articulare (ADT) mai vechi sau inactive, de 25 – 35 t capacitate, pe care le pot transforma în screpere eficiente și versatile pentru săparea, transportul și nivelarea pământului.
K-Tec inovează odată cu lansarea primului sistem telematic de pe piață pentru screpere tractate semipurtate (pull-pan). Această tehnologie revoluționară permite colectarea informațiilor de performanță de lucru în timp real, care apoi sunt transmise către birou prin intermediul software-ului tabloului de bord. Astfel, antreprenorul va putea vizualiza, zilnic, timpii medii ai ciclului de operare și volumul de material mutat.

Noua benă ejector EJB pentru autocamion articulat Volvo A40. Inovatorul Ejector Body (EJB) de la K-Tec are o capacitate de încărcare de 36,3 t și se potrivește cu modelele Volvo A40 și A45 ADT. EJB permite camioanelor să descarce în condiții de siguranță materialul în zonele cu restricții de înălțime (unde o benă normală nu poate fi ridicată). Bena EJB K-Tec este în curs de brevetare.

Noul screper concept 1030 – un model de 3 m lățime, cu o capacitate de 22 m3, ce include inovații precum: tampon posterior de împingere cu rolă, articulație directă de prindere și o suprafață curbată a ejectorului. Acest nou concept unic de screper de la K-Tec este gata pentru feedback din partea experților!

Noul EST (Earthmoving Support Tractor) care constă din atașarea echipamentelor K-Tec Ox Block și K-Tec Tricerabox la un tractor articulat pe roți Case IH. Această combinație este o soluție eficientă din punctul de vedere al costurilor în asistarea screperelor și menținerea productivității pe șantier. Sistemul EST este foarte eficient în zona de săpare, permițând o operare mai bună a utilajelor terasiere. În partea din față a sistemului EST, K-Tec Ox Block este o lamă împingătoare (de 1,9 m lățime) concepută pentru asistarea screperelor la încărcare prin împingere, astfel încât utilajul să atingă capacitatea maximă într-un timp scurt în zona de săpare. La rândul său, K-Tec Tricerabox este o lamă de 4,2 m lățime, montată pe o articulație în 3 puncte. Tricerabox încorporează un sistem de cadru cu șapte dinți de scarificare cu acționare hidraulică, pentru soluri dure sau pentru aerarea solurilor umede.

Screperul 1243 ADT. Atunci când lucrarea cere un screper de capacitate mare pentru distanțe lungi de transport, K-Tec 1243 ADT excelează chiar și în cele mai dificile condiții. Deși este extrem de eficient în ce privește autoîncărcarea, tamponul standard de împingere cu rolă din spatele screperului de 33 m3 capacitate se potrivește perfect utilajelor care asistă la împingere (buldozere, tractoare articulate) pentru a obține timpi de ciclu rapizi.

1613FX Land Leveler cu noua opțiune de roată pentru transport rutier și Flex Chain Design. Cu o lățime de 4,9 m, Land Leveler are o capacitate de 10 m3 de tragere a pământului, ajutând la nivelarea perfectă a drumurilor din construcții. Noua opțiune de roată frontală liftabilă permite transportul rutier între șantiere.

Screperul 1233 Lead, cu New Skid Shoes și atașat la un tractor Case Quadtrac. Popularul screper 1233 de la K-Tec este un echipament terasier robust și versatil. Screperul 1233 Lead poate face pereche (tandem) cu încă un screper 1233 pentru o capacitate combinată de 50,46 m3. Noua opțiune de perete posterior mobil permite aplicații de nivelare și finisare atunci când este asociată cu lame de tăiere drepte și tehnologie GPS Trimble.

Noul kit de piese de schimb (Remote Jobsite Parts Kit) pentru șantierele izolate. Este kit-ul oferit de K-Tec pentru toate piesele consumabile de rezervă, direct pe șantier, pentru a sprijini și menține operațiunile flotei.

MEq
By MEq ianuarie 24, 2020 18:08

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION