John Deere va investi în trei centre de customer service în Scoția, Suedia și Finlanda

MEq
By MEq iunie 28, 2019 00:01

John Deere va investi în trei centre de customer service în Scoția, Suedia și Finlanda

Noile centre de servicii pentru clienți care vor oferi suport pentru segmentul de utilaje forestiere John Deere vor fi deschise în 2020 în Perth, Scoția; Ockelbo, Suedia; și Laukaa, Finlanda. Investițiile vor îmbunătăți acoperirea geografică și eficiența serviciilor pentru clienții ce operează utilaje forestiere John Deere.

Lucrările de construcții pe o suprafață de cca. de 9000 m² în Perth, Scoția, au început deja. Noul centru customer service va deservi și clienții de utilaje pentru construcția de drumuri ai firmei Wirtgen, companie deținută integral de John Deere. Noua clădire de peste 1300 m² va găzdui un atelier de reparații pentru mașini cu patru hale, o stație de spălare, un magazin de piese de schimb și accesorii, un depozit de piese de schimb, o sală de conferințe și zone sociale pentru angajați. Tot aici se va regăsi și un depozit frigorific și spații pentru utilaje noi și uzate. Aceasta reprezintă o investiție de creștere, astfel că actuala unitate din Carlisle, Anglia va funcționa în continuare ca centru de serviciu clienți.

Noul centru customer service din Ockelbo, Suedia, va înlocui vechiul amplasament din Alfta. Construcția noii unități de 1250 m² va începe în iunie 2019 și va fi finalizată la începutul lui 2020. Mutarea locației în Ockelbo va ajuta noul centru să ofere servicii clienților din afara zonei Alfta din Suedia. Centrul va include un atelier de reparații pentru utilaje cu patru hale, o stație de spălare, un magazin de piese de schimb și accesorii, un depozit de piese de schimb, o sală de conferințe și facilități sociale pentru angajați. Suprafața de aproximativ 13000 m² va avea, de asemenea, un depozit frigorific și spații pentru utilaje noi și second-hand.

Nu în ultimul rând, amplasamentul din Laukaa, Finlanda, se întinde pe 10.000 m², iar centrul de customer service va depăși 1.100 m². Toate operațiunile de la actuala locație din Suolahti vor fi mutate în Laukaa. Și acest centru va include un atelier de reparații cu patru hale pentru utilaje, o stație de spălare, un magazin de piese de schimb și accesorii, un depozit de piese de schimb și o sală de conferințe și facilități sociale pentru angajați. De asemenea, va exista un depozit frigorific și un spațiu pentru utilajele noi și folosite. Lucrările de amenajare a zonei au început deja, iar construcția propriu-zisă va demara în toamna lui 2019.

„Locațiile centrale ale noilor centre de customer service și unitățile moderne vor permite servicii mai cuprinzătoare și mai eficiente de aprovizionare cu piese de schimb, întreținere și instruire pentru clienții noștri. Siguranța, ergonomia și bunăstarea angajaților noștri au fost o prioritate în planificarea investițiilor. O experiență mai bună pentru clienți și o mai mare satisfacție a lor vor fi vizibile și în vânzările utilajelor noastre în aceste regiuni”, a spus Janne Märkälä, General Manager, Europe Sales Operations.

MEq
By MEq iunie 28, 2019 00:01

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest