John Deere prezintă noul cap de recoltare H424 pentru rărituri târzii și tăieri finale

MEq
By MEq septembrie 24, 2020 17:00

John Deere prezintă noul cap de recoltare H424 pentru rărituri târzii și tăieri finale

Noul cap de recoltare H424 înlocuiește cel mai bine vândut model, H414. Noul H424 are un aspect reproiectat. Modificările făcute pe baza feedback-ului clienților îmbunătățesc productivitatea, ușurința în service, durabilitatea, timpul de funcționare, precizia măsurării și reduc costurile zilnice de operare. Acest model este echipat și cu noua unitate de ferăstrău SuperCut 100S. Capul de recoltare H424 este disponibil pentru harvesterele John Deere 1070G, 1170G și 1270G.

H424 este un cap de recoltare de dimensiuni medii, conceput pentru rărituri târzii și tăieri finale, unde diametrul arborelui este de 150-430 mm. De asemenea, H424 este foarte potrivit pentru manipularea lemnului strâmb și pentru lucrul în pante. Structura robustă a capului procesor, dirijarea îmbunătățită a furtunurilor și accesul ușor la punctele de service sunt trăsături care au convins clienții.

H424 – îmbunătățiri de produs
Noua supapă PEVO îmbunătățește performanța, reglarea și economia capului de recoltare, comparativ cu modelul anterior. Traseul îmbunătățit al furtunului de la braț la capul de recoltare și de la blocul supapelor la motoarele de alimentare îmbunătățește durata de exploatare. Noul capac cu balamale al blocului de supape ușurează întreținerea zilnică. Punctele de ungere și rezervorul de ulei al lanțului de ferăstrău sunt, de asemenea, mai ușor de accesat, iar intervalele de gresare au fost extinse comparativ cu cele anterioare.

Unghiul de înclinare în spate al capului de recoltare a fost mărit cu 4°, ceea ce îmbunătățește prinderea trunchiului în graifer, facilitând operarea în pante. Cuțitul fix din spate a fost scurtat, pentru o manipulare mai ușoară a trunchiurilor strâmbe și a lemnului de esență tare. De asemenea, amplasarea cuțitelor de elagaj din spate a fost modificată pentru a îmbunătăți precizia marcajelor cu culori. Nu în cele din urmă, este disponibil un cadru de înclinare mai robust pentru condiții grele de operare.

– Diametrul max. de tăiere: 620 mm
– Deschiderea max. a rolelor de antrenare: 640 mm
– Forța de antrenare a rolelor: 27 kN
– Viteza max. de alimentare: 4.3 – 5.3 m/s
– Masa: începând de la 1100 kg

Noua unitate de ferăstrău SuperCut 100S pentru toate capetele de recoltare John Deere
Începând din 2020, toate capetele de recoltare John Deere vor fi dotate cu noua unitate de ferăstrău SuperCut 100S. Noua generație a unității de tensionare a lanțului de ferăstrău, împreună cu tensionarea automată a lanțului și blocarea mecanică a barei ferăstrăului îi conferă un plus de eficiență și fiabilitate. Detensionarea îmbunătățită a lanțului facilitează înlocuirea lanțului de ferăstrău. Noua unitate de ferăstrău permite, de asemenea, o selecție mai mare în ceea ce privește motoarele de ferăstrău și barele de ferăstrău.

Capetele de recoltare John Deere sunt recunoscute pentru productivitate, fiabilitate și precizia de măsurare. Sunt echipamente de înaltă performanță ce îndeplinesc cerințele stricte de calitate ale industriei, în toate condițiile de operare. Testarea capetelor de recoltare face parte din procesul de testare a produselor John Deere. Astfel, fiecare model de cap de recoltare are în spate mii de ore de testare în teren, înainte de a intra în producția de serie. Capetele de recoltare John Deere sunt proiectate și fabricate în Finlanda.

MEq
By MEq septembrie 24, 2020 17:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION