John Deere maximizează productivitatea cu noul sistem de cântărire de pe încărcătoarele frontale din seria L

MEq
By MEq februarie 3, 2020 22:39

John Deere maximizează productivitatea cu noul sistem de cântărire de pe încărcătoarele frontale din seria L

Încărcătoarele frontale John Deere din seria L pot fi echipate din fabrică acum cu sistemul de cântărire Payload Weighing System integrat cu Topcon. Sistemul, conceput pentru a crește productivitatea prin maximizarea fluxului de lucru al operatorului, este disponibil pe noile modele 744L, 824L și 844L.

Cu acest sistem dinamic, operatorii pot cântări în timp ce lucrează, reducând întreruperile și crescând numărul de lucrări pe care le finalizează într-o zi. Sistemul este echipat cu o funcție de autocumulare, care îi permite mașinii să adauge automat fiecare cupă încărcată la un total acumulat.

Sistemul le permite operatorilor să atingă rapid target-uri exacte de încărcare, reducând nevoia de a corecta sarcinile utile prin descărcarea de material și limitând (pentru șoferii de camion) riscul amenzilor de suprasarcină. Alarma de suprasarcină a sistemului avertizează operatorul atunci când sarcina utilă a depășit limita predefinită de utilizator, contribuind la reducerea uzurii excesive a anvelopelor.

În cabină, display-ul tactil afișează informațiile actuale despre sarcina utilă, eliminând erorile, în timp ce funcția activă tip-off oferă clienților posibilitatea de a ajusta sarcina finală. Sistemul oferă operatorului posibilitatea de a face față mai multor lucrări active (și chiar să le poată întrerupe atunci când este nevoie). Această funcție oferă flexibilitatea de a lucra între sarcini, astfel încât operatorul să poată reveni la lucrări neterminate.

Un alt beneficiu al sistemului este colectarea datelor de producție, care ajută operatorii să ia decizii informate. Sistemul este integrat cu sistemul telematic JDLink, permițând utilizatorilor să urmărească și să vizualizeze datele prin portalul JDLink și JDLink Mobile. Funcțiile de la bord includ o funcție avansată de căutare și raportare care ajută la vizualizarea și gestionarea productivității direct din cabină.

Baza de date de la bord oferă input-uri nelimitate de produse, clienți, camioane de transport etc., asigurând înregistrări precise. Utilizatorul poate exporta datele prin USB sau le poate printa. Sistemul instalat din fabrică are componente protejate, inclusiv hamuri pentru braț și șasiu și senzori montați în locații sigure, reducând riscul de deteriorare.

MEq
By MEq februarie 3, 2020 22:39

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION