John Deere lansează puternica Serie L de încărcătoare frontale

MEq
By MEq august 28, 2019 11:43

John Deere lansează puternica Serie L de încărcătoare frontale

Proiectate pentru cele mai dificile și mai solicitante șantiere, noile încărcătoare frontale pe roți John Deere din Seria L oferă puterea și confortul pe care clienții le așteaptă. Cele trei modele – 744L, 824L și 844L – sunt echipate cu o cabină mai spațioasă, noi comenzi electrohidraulice (EH) și un sistem HVAC îmbunătățit, ce sporește confortul și productivitatea generală.

„Clienții noștri lucrează zi de zi în unele dintre cele mai dificile cariere și șantiere, ceea ce face fiabilitatea și productivitatea critice în operarea lor. La noile încărcătoare frontale din Seria L am ținut cont de feedback-ul clienților și am folosit aceste informații pentru a continua să îmbunătățim oferta noastră de utilaje”, a spus John Chesterman, product marketing manager, John Deere Construction & Forestry. „Aceste utilaje sunt mai confortabile, mai fiabile și mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fără a afecta productivitatea.”

Una dintre cele mai notabile trăsături ale încărcătoarelor din Seria L este cabina mai confortabilă, care are mai multe caracteristici pentru a îmbunătăți operabilitatea. În primul rând, cabina premium standard este mai spațioasă în comparație cu mașinile din Seria K, cu mai mult loc în zona picioarelor și spațiu de depozitare în spate și lângă scaun. Noul scaun are încălzire și ventilație, precum și reglarea panoului și înclinării. Cabina oferă radio premium, cameră video de rezervă, control automat al temperaturii și oglinzi exterioare reglate electric. În plus, ușa cabinei este cu 79% mai lată în partea dinspre podea, comparativ cu modelele anterioare, ceea ce permite o intrare/ieșire mai ușoară, iar în jurul treptei superioare, platforma a fost decupată, pentru o vizibilitate îmbunătățită.

Direcția standard cu joystick îmbunătățește spțiul în cabină, iar clienții pot alege să adauge un volan (disponibil dub formă de ”field kit”). Noua pompă de direcție dedicată asigură timp de ciclu hidraulic mai rapid pentru funcții combinate. Două butoane multifuncționale programabile de pe maneta de comandă a cupei cresc nivelul tehnologic.

Toate noile comenzi electrohidraulice EH oferă operatorului cel mai înalt nivel de confort, ca urmare a mai multor funcții-cheie. Funcțiile de oprire lină permit brațului sau cupei să se oprească treptat atunci când este atinsă poziția de basculare sau când operatorul eliberează comanda, reducând semnificativ duritatea funcțiilor de oprire. Limitarea mișcării cilindrului urmărește încetinirea treptată în apropierea sfârșitului cursei, eliminând comportamentul dur la finalul cursei cilindrului. În fine, aceste utilaje oferă funcția programabilă de ”return to dig”, care poate fi activată atunci când cupa este golită sau când mașina rulează înapoi.

Noile utilaje sunt mai puternice decât modelele anterioare, cu până la 9%. Modelele 744L, 824L, 844L și 844L Aggregate Handler dezvoltă 315 hp (235 kW), 343 hp (256 kW), 417 hp (311 kW), respectiv 429 hp (320 kW). Toate unitățile au îmbunătățit eficiența consumului de combustibil, modelul 824L fiind echipat special cu un motor de 9,0 litri, precum 744L, ceea ce îi reduce consumul cu până la 12%. 844L este echipat cu un motor de 13,5 litri, de asemenea mai economic cu până la 7%.

Toate modelele au primit update-uri semnificative în ceea ce privește circuitele hidraulice (furtunurile și instalațiile), pentru a crește disponibilitatea de lucru. De exemplu, pe modeul 824L au fost înlocuite numeroase porțiuni de furtun cu conducte de oțel. Axele de pe Seria L sunt acum mai rezistente.

Noul sistem standard de autolubrifiere instalat din fabrică asigură ungerea automată în timp ce utilajul funcționează. În plus, sistemul actualizat HVAC include mai multe upgrade-uri pentru a îmbunătăți capacitatea de răcire, incluzând aici relocarea unității de AC, modificarea schimbului filtrului de aer și utilizarea unui generator fără perii de contact care să ofere rotații infinite ale ventilatorului, crescând fluxul de aer. Dirijarea circuitelor electrice și a furtunurilor hidraulice vine cu puncte suplimentare de retenție, reducând frecarea și crescând timpii de disponibilitate.

O altă trăsătură notabilă este noua opțiune de cuplă din fabrică, disponibilă pe modelele 744L și 824L. Disponibilă cu mai multe atașamente, inclusiv patru cupe de mare producție și două furci (în două lungimi ale furcii), opțiunea de cuplă maximizează versatilitatea mașinilor. În plus, linia de utilaje din Seria L include noile configurații Log Handler și Pipe Handler pentru modelele 744L și 844L și o configurație Aggregate Handler pentru modelul 844L.

MEq
By MEq august 28, 2019 11:43

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION