John Deere își completează gama de atașamente pentru miniîncărcătoare și încărcătoare compacte

MEq
By MEq iunie 24, 2019 21:56

John Deere își completează gama de atașamente pentru miniîncărcătoare și încărcătoare compacte

John Deere prezintă trei noi atașamente tip buldoexcavator. BH9B, BH10B și BH11B au fost concepute pentru operatorii angrenați în lucrări de construcții ușoare, agricole, de amenajare teritorială sau de utilități. Similar altor atașamente John Deere, acestea sunt ideale pentru a fi utilizate pe miniîncărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile John Deere din seria G.

„Odată cu nevoia tot mai mare de a lucra în spații compacte, aceste noi atașamente de excavare oferă contractorilor, peisagiștilor și operatorilor din sectorul agricol puterea și varietatea de a rezolva eficient și rapid orice lucrare”, a declarat Jason Simmons, attachments engineering supervisor, John Deere Construction & Forestry. „Noua gamă de brațe de excavare atașabile este concepută pentru a oferi putere de săpare cu o hidraulică îmbunătățită și un design elegant pentru operatorii care lucrează pe diferite șantiere și aplicații.”

Noile atașamente tip braț de excavare (buldoexcavator) sunt ideale pentru cei care lucrează în spații strâmte, oferind un control al vitezei de pivotare și capacități de rotire la 180 de grade, maximizând eficiența și îmbunătățind stabilitatea utilajului. Vizibilitatea zonei de lucru este optimizată prin designul îngust, cu profil redus al atașamentelor. Cilindrii cu amortizare permit o operare ușoară și limitează șocurile în timpul utilizării.

Cele două leviere de control al brațului sau rotirii (joystick-ul stâng) și al balansierului sau cupei (joystick-ul drept) permit un control și o mișcare precise. Fiecare nou model de atașament braț de excavare (tip buldoexcavator) include un interval de debit hidraulic de 34-45 litri/minut pentru o funcționare fără probleme. Noile atașamente oferă niveluri diferite de adâncimi maxime de săpare de 2.795 mm (modelul BH9B), 2.945 mm (BH10B) și 3.380 mm (BH11B). Lățimile cupei la modelul BH variază de la 455 mm la 915 mm; noile cupe heavy-duty au o formă care le face ușor de curățat. Cupele BH10B și BH11B oferă trei poziții de prindere pentru a maximiza mișcarea, raza sau forța de rupere.
Modelul BH9B are o forță de rupere de 1765 kg, iar BH10B și BH11B ating 2575 kg.

MEq
By MEq iunie 24, 2019 21:56

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest