John Deere introduce noul cap de recoltare H219 pentru harvestere mari

MEq
By MEq mai 24, 2020 19:49

John Deere introduce noul cap de recoltare H219 pentru harvestere mari

După ce, în aprilie, a anunțat introducerea pe piață a capului de recoltare pentru rărituri H212, John Deere revine cu o altă noutate: capul de recoltare H219, ideal pentru utilizarea pe harvestere mari, în doborârea arborilor de mari dimensiuni. Modelul H219 cu două role are motoare de alimentare cu două viteze. Forța și viteza de alimentare se adaptează automat la dimensiunea arborelui procesat, iar calitatea tăierii crăcilor este excelentă, indiferent de diametrul trunchiului. Cuțitele lungi și deschiderile mari ale rolelor ușurează apucarea arborelui pentru tăiere. Funcția combinată a celor două role de alimentare și cuțite puternice de elagaj asigură o prelucrare ușoară a arborilor drepți și strâmbi deopotrivă.

O mai bună dirijare a furtunurilor motorului de alimentare, împreună cu protecția furtunului cresc durabilitatea. Conectorii furtunului motorului de alimentare din exteriorul capacului supapei permit înlocuirea ușoară a furtunurilor, iar noile capace cu balama ale supapei ușurează întreținerea.

De asemenea, a fost îmbunătățită mentenanța echipamentului de măsurare a lungimii, iar zona din jurul echipamentului este mai bine protejată. Structura și rezistența echipamentului de măsurare a lungimii au fost și ele îmbunătățite, permițând utilizarea forței de presiune necesare a rolei de măsurare pe toate tipurile de arbori. Iar pentru arborii cu coajă groasă a fost dezvoltată o nouă rolă de măsurare, opțională.

Datorită sistemului de control TimberMatic, precizia de măsurare este excelentă. Reducerea automată la zero a măsurării lungimii cu senzorul Find End facilitează și accelerează procesarea bușteanului. Opțiunea de ferăstrău superior maximizează productivitatea în recoltarea și prelucrarea lemnului tare. John Deere H219 este un cap de recoltare puternic, construit pentru a fi utilizat pe harvestere mari pe roți și pe șenile.

În plus, capul de recoltare H219 este ideal pentru decojirea arborilor mari de eucalipt.
• Diametrul maxim de tăiere: 750 mm
• Puterea de alimentare: 37,7 / 28,1 kN
• Viteza maximă de alimentare: 4,5–6,0 m/s
• Greutatea fără rotator și articulație: 1930 kg

Noua unitate de ferăstrău SuperCut 100S pentru toate capetele de recoltare John Deere
Începând cu primăvara lui 2020, toate capetele de recoltare John Deere vor avea o nouă unitate de ferăstrău SuperCut 100S. Noua generație de unitate de tensionare a lanțului de ferăstrău, împreună cu tensionarea automată a lanțului și cu blocarea mecanică a barei ferăstrăului îi conferă un plus de eficiență și fiabilitate. Detensionarea îmbunătățită a lanțului facilitează înlocuirea lanțului de ferăstrău. Noua unitate de ferăstrău permite, de asemenea, o selecție mai mare în ceea ce privește motoarele de ferăstrău și barele de ferăstrău.

Capetele de recoltare John Deere sunt recunoscute pentru productivitate, fiabilitate și precizia de măsurare. Sunt instrumente de înaltă performanță ce îndeplinesc cerințele stricte de calitate ale industriei, în toate condițiile de muncă. Testarea capului de recoltare face parte din procesul de testare de produs al John Deere. Astfel, fiecare model de cap de recoltare are mii de ore de testare în teren, înainte de a intra în producția de serie. Capetele de recoltare John Deere sunt proiectate și fabricate în Finlanda.

MEq
By MEq mai 24, 2020 19:49

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION