John Deere Forestry a numit un nou dealer autorizat în Danemarca

MEq
By MEq octombrie 9, 2020 19:18

John Deere Forestry a numit un nou dealer autorizat în Danemarca

John Deere Forestry își consolidează continuu rețeaua de distribuție mondială printr-o serie de dealeri profesioniști și orientați către client, care, în strânsă cooperare cu John Deere, promovează pe piață o poziție predominantă a produselor John Deere. Noul dealer autorizat în Danemarca al John Deere Forestry este Skovteknik DK.

Compania Skovteknik DK, situată în Frederikshavn, Danemarca, este furnizor de vânzări și servicii pentru reprezentanța suedeză John Deere Forestry AB, încă din 2002. De acum, Skovteknik DK devine dealer independent pentru utilajele forestiere John Deere din Danemarca.

Skovteknik DK oferă servicii pentru clienți, piese de schimb și puncte de întreținere a utilajelor în localitățile Fredrikshavn, Vinderup și Randers. În plus, Skovteknik DK are un furnizor de servicii în Sorö. „Locațiile noastre de service pentru clienți sunt bine poziționate pentru a deservi clienții danezi. Personalul nostru profesionist și cu experiență deservește clienții de utilaje forestiere John Deere de aproape 20 de ani.”

”Acest lucru ne oferă o cotă de piață puternică în Danemarca”, explică CEO-ul și proprietarul companiei, Claus Kammer. „Skovteknik DK are o reputație excelentă pentru asistență de înaltă calitate pentru utilajele forestiere. Numirea lui Skovteknik ca dealer autorizat în Danemarca face parte din strategia noastră de creștere”, conchide Pekka Leppänen, manager pentru vânzări și dezvoltarea rețelei de distribuție, John Deere Forestry Oy.

MEq
By MEq octombrie 9, 2020 19:18

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION