John Deere anunță upgrade-uri pentru capurile de recoltare FR22B și FR24B

MEq
By MEq iunie 14, 2019 19:22

John Deere anunță upgrade-uri pentru capurile de recoltare FR22B și FR24B

Renumit pentru furnizarea de echipamente puternice și fiabile pentru industria forestieră, John Deere lansează versiuni modernizate ale capurilor de recoltare (felling heads) FR22B și FR24B. Compatibile cu excavatoarele forestiere pe șenile (tracked feller bunchers) din Seria M, modelele actualizate FR22B și FR24B au fost reproiectate pentru a crește durabilitatea și a prelungi durata de viață a articulației și a capului.

„Industria forestieră este provocatoare și solicită utilajele la limită pentru a-și îndeplini sarcinile, făcându-le foarte importante pentru producătorii dornici să ofere soluții fiabile destinate aplicațiilor forestiere”, a declarat Jim O’Halloran, manager de marketing pentru produse, John Deere Construction & Forestry. „Noile capuri de recoltare FR22B și FR24B oferă o soluție sigură de tăiere, croită pe nevoile operatorului”.
Noile capete de tăiere au acum o capacitate îmbunătățită a debitului, o linie hidraulică de dimensiuni mai mari, un inel de ghidare și suduri ale cadrului actualizate, toate având ca rezultat o durabilitate sporită.

MEq
By MEq iunie 14, 2019 19:22

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION