Iveco și-a expus oferta extinsă de vehicule pentru construcții, la Bauma 2019

MEq
By MEq iunie 3, 2019 19:22

Iveco și-a expus oferta extinsă de vehicule pentru construcții, la Bauma 2019

Vehiculele Iveco afișate la Bauma 2019 sunt reprezentative pentru oferta largă a mărcii italiene pentru fiecare misiune – cariere, reciclare, construcții urbane și construcții de drumuri –, de la Iveco Astra HHD9 la gama Stralis X-Way, special dezvoltată pentru logistică în construcții, sau până la noua generație Daily 4×4.

Pentru sectorul de reciclare, camionul Stralis NP 6×2 cu benă și macara cu braț articulat, dotat cu motor pe gaz natural, combină avantajele operării puțin poluante și silențioase cu beneficiile utile și performanțele echivalentului său cu motor diesel. Nivelul de zgomot redus de 71 dB (testul Piek Quiet Truck) este un avantaj atunci când operează în depozite de reciclare. În plus, manevrabilitatea, dimensiunile compacte, capacitatea de remorcare (44 tone GVW) și sarcina utilă mare îl fac ideal în operațiuni de reciclare.

Camionul cu basculare pe trei părți Stralis X-WAY a fost expus în zona road building. Acesta este special conceput pentru logistică în construcții pentru a asigura trecerea perfectă de la aplicațiile off- la cele on-road (pe șosea). Combină cele mai bune tehnologii de eficiență a consumului de combustibil și siguranță de la Iveco cu robustețea recunoscută în medii off-road, pentru o productivitate ridicată, cu sarcini utile bune și costuri totale de proprietate reduse. E un camion care face față condițiilor de conducere dintr-un șantier, pentru ca apoi să ofere performanțe excelente de consum, siguranță și confort pe șosea.

În zona de construcții urbane a fost expus modelul de vârf al noului model Iveco Daily 4×4: primul vehicul 4×4 de 7 tone greutate totală, cu o sarcină utilă de până la 4.300 kg și cu lungimi ale ampatamentului de până la 5 m. Face parte din gama de vehicule Iveco de ultimă generație „go anywhere”, care se remarcă prin versatilitate, robustețe și confort sporit la volan, extinzând oferta cu noi configurații cu tracțiune integrală, cutie de viteze Hi-Matic cu 8 trepte și versiuni noi de autoutilitare. Gama largă cuprinde modele cu cabină, șasiu-cabină și cabină pentru echipaj în versiunile de masă totală 3,5; 5,5 și 7,0 tone și modele van în versiunile de masă totală de 5,5 și 7,0 tone, cu posibilitatea de a alege între configurațiile cu roți simple off-road și roți duble all-road.

Modelele van oferă volume cargo (de marfă) cuprinse între 9 și 18 m3, pentru versiunea cu roți simple off-road, și de la 16 până la 18 m3, pentru versiunea cu roți duble all-road. Motorul F1C Euro VI de 3,0 litri generează 180 hp și un cuplu de 430 Nm, pentru ca Daily 4×4 să poată realiza cu ușurință fiecare misiune. Printre caracteristici se regăsesc frâne pe disc cu sistem ABS și ESP (Electronic Stability Programme), dezvoltate special pentru vehiculul 4×4.

Zona de carieră a gazduit noul Iveco Astra HHD9 8×6 Euro VI cu o capacitate de 65 de tone GVW în configurația autobasculantă, cu benă ranforsată de 24 m3, transmisie complet automată și echipare specială care permite certificarea CE. Face parte din gama Astra de vehicule proiectate pentru aplicații grele de teren în industria petrolului și gazelor, mineritului, carierei, construcțiilor grele și transportului greu. Este una dintre cele mai eficiente soluții pentru utilizarea zilnică în condiții extreme, când productivitatea și fiabilitatea sunt o prioritate. Combină robustețea, sarcina utilă și avantajele de fiabilitate ale camioanelor rigide sau articulate grele, tipice industriei, cu un cost total de proprietate semnificativ mai mic. Camionul respectă ultimele norme în ceea ce privește siguranța în cariere și pe șantierele de construcții.

MEq
By MEq iunie 3, 2019 19:22

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION