IRUM devine dealer oficial Ponsse în România

MEq
By MEq septembrie 10, 2020 22:53

IRUM devine dealer oficial Ponsse în România

Două afaceri de familie, la distanță de aproape 70 de ani de la înființare, își unesc forțele pentru a aduce pe piața din România cele mai bune utilaje de exploatare forestieră din lume. Această colaborare a pornit din dorința companiei finlandeze Ponsse de a dezvolta rețeaua de dealeri la nivel mondial, dar și pentru consolidarea serviciilor de post-vânzare pentru utilajele aflate deja pe piață.

Cel mai potrivit dealer pentru România a fost condiserată compania IRUM din Reghin, singurul producător român de utilaje forestiere, cu o tradiție de peste 67 de ani pe piața internațională.

Ponsse este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de utilaje pentru exploatare forestieră, având o strategie orientată către clienți, cu posibilitatea de a proiecta produse personalizate, conform necesităților fiecăruia.

Prin IRUM sunt disponibile următoarele tipuri de utilaje și accesorii, atân noi, cât și ruate:
– harvestere
– forwardere
– capete de recoltare
– utilaje combinate (duale)
– sisteme de informații
– simulatoare

Utilajele Ponsse sunt economice, ideale pentru zonele înguste sau aglomerate, se descurcă excelent în condiții de sol moale, în pante abrupte sau în terenuri dificile.

MEq
By MEq septembrie 10, 2020 22:53

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION