Încărcătoarele cu cârlig Hyva – Work without Limit!

MEq
By MEq iunie 24, 2020 19:50

Încărcătoarele cu cârlig Hyva – Work without Limit!

Titan este cel mai avansat încărcător cu cârlig de la Hyva. Proiectat pentru instalarea pe camioane de dimensiuni medii – mari, încărcătorul cu cârlig Titan prezintă funcții și avantaje avansate. Operarea este acum mai rapidă, mai sigură, mai eficientă și mai productivă ca niciodată.

Titan
Seria de încărcătoare cu cârlig Titan oferă soluții pentru eficientizarea transporturilor de mari dimensiuni. Aceasta cuprinde încărcătoare cu cârlig de la 12 la 30 de tone, ce oferă toate beneficiile facilității de operare (prin acestea înțelegând comenzi, dispozitive și sisteme de siguranță și blocare, accesorii).

Încărcătorul cu cârlig Titan este cel mai sigur, mai fiabil și mai rapid astfel de echipament de la Hyva. Prinderea pe șasiu prin șuruburi (bolțuri) permite, de asemenea, aplicarea încă din fabrică a unui strat de vopsea anticorozivă, de calitate superioară. Proiectat pentru productivitate ridicată, o greutate redusă, o utilizare mai ușoară, siguranță și protejarea mediului, acest încărcător cu cârlig este o referință în segmentul său.

Titan Long
Odată cu noua serie Titan Long, special concepută și construită pentru clienții care doresc o capacitate sporită, precum și operații mai eficiente și mai rentabile, Hyva și-a extins și mai mult gama de încărcătoare cu cârlig. Putând ridica volume și tonaje mai mari, acestea sunt ideale pentru transportul pe distanțe lungi și au fost testate în teren de clienți din întreaga lume, în diverse aplicații, pe semiremorci și camioane.

Încărcătoarele cu cârlig Titan Long au capacități de 26 și 30 de tone și lungimi ale sistemului de 7,5 până la 8,0 m. Cu aceste lungimi de sistem, se pot transporta cu ușurință containere de până la 9 m lungime și 57 m3 capacitate. În configurația cu bară specială de protecție spate, aceste sisteme pot transporta containere cu o lungime de până la 10 m și 63 m3 capacitate. Totodată, pentru o stabilitate mai mare în timpul încărcării/descărcării și pentru scăderea unghiului de preluare, sistemul este prevăzut cu un mast de cârlig articulat.

Pentru acționarea încărcătoarelor cu cârlig din seria Long sunt disponibile toate opțiunile Hyva. Cu o specificație de bază, cârligul este acționat direct din cabină. Alte opțiuni includ kit-uri hidraulice, supape pneumatice, sisteme electro/hidraulice și radiocomenzi. Opțiunile mai avansate facilitează operarea la presiuni mai mari pentru viteze crescute de lucru și condiții heavy-duty.

Titan City
Titan City aduce instalarea cu bolțuri în sectorul vehiculelor comerciale ușoare. De asemenea, extinde gama cu încărcătoare cu cârlig Hyva de la 1 până la 10 tone. Titan City a fost conceput pentru optimizarea sarcinii utile și reducerea costurilor vehiculelor comerciale ușoare, oferind toate avantajele binecunoscute ale seriei Titan. Acesta este susținut și cu ajutorul kit-urilor de montaj specifice pentru șasiuri, ce permit cel mai bun montaj al încărcătorului cu cârlig pe camioane.

Suportul încărcătorului cu cârlig este dotat cu un model cu găuri pentru prinderea cu șuruburi (bolțuri). Utilizând consolele de prindere, încărcătorul cu cârlig poate fi acum fixat pe șasiu, economisind timpul pierdut altfel cu sudarea și instalarea. Iar pentru o și mai mare economie de timp, Hyva oferă seturi de montaj complete, specifice fiecărui tip de șasiu de camion.

Consolele de prindere ale Titan City pot fi montate direct pe încărcătorul cu cârlig. Datorită acestui fapt, instalarea unor accesorii (protectii laterale, cutiilor de scule sau apărători) devine mai simplă – multe dintre aceste accesorii fiind furnizate împreună cu consolele de prindere necesare.

Classic
Gama de încărcătoare clasice cu cârlig oferă flexibilitate, putere și fiabilitate dovedite. Construite din oțeluri cu randament ridicat, designul încărcătoarelor cu cârlig oferă avantaje de înălțime și greutate, pentru maximizarea stabilității și a sarcinii utile. Gama extinsă are capacități cuprinse între 10-26 tone și satisface orice cerințe, fiind disponibile diferite opțiuni, printre care aplicații cu bară de tracțiune, combinații de cârlig/brațe skip demontabile sau cârlig/macara.

Titan Evo
Destinate claselor de camioane medii – grele, puternicele încărcătoare Titan Evo pot face față unei varietăți de încărcături și containere chiar și în medii dure. Acest sistem fiabil și ușor este disponibil pe lungimi diferite (4,2 – 6,5 m) și capacități (14 până la 26 tone). Recunoscut pentru fiabilitatea și întreținerea sa redusă, Titan Evo prezintă o gamă extinsă de funcții și beneficii, ducând mai departe tradiția Hyva pentru inovație și versatilitate. Încărcătoarele cu cârlig Hyva sunt gata să facă față testului timpului.

Noul sistem de cântărire TWS (Titan Weighing System)
Îmbunătățește siguranța, prelungește durata de exploatare a echipamentelor și crește eficiența de funcționare. De asemenea, previne supraîncărcarea și elimină întârzierile, nevoia de permise speciale și eventualele amenzi la stațiile externe de cântărire. Sistemul constă din 4 celule de sarcină montate pe șasiul camionului și conectate la un display din cabina mașinii, pe care este afișată greutatea încărcăturii transportate. Prin intermediul acestui sistem ușor plug-and-play, greutatea este măsurată cu o precizie de ≤1% și nu este necesară calibrarea inițială în timpul instalării lui.

MEq
By MEq iunie 24, 2020 19:50

ADVERTISING

Twitter M. Equipment

ARCHIVE

iulie 2020
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031