Hyva, lider mondial în domeniul cilindrilor de basculare frontali

MEq
By MEq iulie 29, 2020 16:13

Hyva, lider mondial în domeniul cilindrilor de basculare frontali

Cilindrii de basculare frontali Hyva și-au câștigat o reputație internațională pentru fiabilitatea lor. Gama extinsă și personalizată de cilindri telescopici de basculante Hyva se întinde pe o plajă de capacități de la 5 până la 100 de tone. Folosirea unui volum redus de ulei pentru o basculare mai rapidă a dus la obținerea celui mai ușor cilindru din industrie.

Aplicații:
Logistică și transport – Ușor de personalizat, cilindrii frontali sunt concepuți pentru a răspunde nevoilor unei game extinse de aplicații de logistică și transport, cu o eficiență maximă și fiabilitate extremă.

Minerit – Robuști și rentabili, cilindrii Hyva asigură performanțe maxime și oferă o sarcină utilă mai mare într-un ”pachet” mai puternic. Tehnologia Hyva este recunoscută la scară largă în industria minieră pentru soluțiile adaptate, capabile să îndeplinească diferite nevoi operaționale în cele mai dificile medii de aplicare.

Construcții – Sarcina utilă maximă, dublată de o siguranță și o performanță îmbunătățite, se află la baza cilindrilor frontali Hyva, potriviți pentru transportul pe distanțe lungi. Caracterizați printr-un consum redus de ulei și combustibil, acești cilindri reprezintă, de asemenea, o soluție rentabilă pentru sectorul construcțiilor.

Cei mai populari cilindri telescopici de basculare Hyva sunt tip FC (capac) și FE (tip ochi).
Caracteristici ale cilindrilor Hyva Alpha:
• Dimensiuni mai mici și greutate mai mică, susținând însă parametrii-cheie de lucru;
• Mai robuști și mai adecvați pentru a lucra la o presiune de 250 de bari;
• Două versiuni: standard (STD), pentru aplicații de construcții, și heavy-duty (HD), pentru minerit și condiții grele de operare;
• Suporții cilindrilor în versiuni cu sau fără gresare;
• Design modern și optimizat al cilindrilor și suporților.

MEq
By MEq iulie 29, 2020 16:13

ADVERTISING

Twitter M. Equipment

ARCHIVE

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31