Hyva își extinde Linia EDGE odată cu noile macarale de 19-21 tm

MEq
By MEq iulie 4, 2019 18:32

Hyva își extinde Linia EDGE odată cu noile macarale de 19-21 tm

Hyva anunță lansarea celor mai recente macarale (19-21 tm) din noua sa Linie EDGE, ce vin să-i consolideze poziția în segmentul macaralelor montate pe camion, gamă care cuprinde modele între 1 și 165 tm și care oferă cea mai bună garanție în industria actuală.

Concepută pentru a completa liniile existente de 9 tm și 13-16 tm, noua familie de produse Hyva oferă acum soluții pentru fiecare industrie și aplicație, de la sectorul minier până la întreținere, de la cel de construcții până la recuperarea de automobile.
Clasa de 19-21 tm este pregătită să satisfacă toate cerințele de ridicare și cuprinde 14 modele și 5 configurații diferite de braț:
HT – Braț Telescopic (2 modele)
Compacte, ușoare, cu extensii laterale telescopice simple
Necesită mai puțin spațiu pentru instalare, e ușor de utilizat și ideală în aplicații precum recuperarea autoturismelor
HB – Braț Articulat de Bază (2 modele)
Brațe și extensii ușoare
Flexibile, cu performanțe și costuri optimizate
HC – Braț Dublu Articulat (6 modele)
Articulație dublă de înaltă performanță, una pe coloană și una pe brațul secundar, cu Liftrod Articulated System (LAS)
Soluția ideală pentru situații complexe și greu accesibile
HC-K – Articulație Dublă, cu Braț Secundar Retractabil Scurt (2 modele)
Performanță ridicată, heavy-duty
Instalate pe camioane cu ampatament compact și concepute pentru livrarea de sarcini mari, aceste macarale sunt perfecte pentru aplicații în construcții
HC-e – Articulație Dublă, Braț cu Pivotare ”Endless” (2 modele)
Performanță înaltă, pivotare continuă
Timpi de ciclu mai rapizi și o acoperire mai rapidă a zonei de lucru

În funcție de modelul macaralei, există până la 8 extensii, activări standard și auxiliare pentru atașamente, o varietate de vârfuri și troliuri, scaun atașat pentru operator sau platformă și lumini de lucru LED.
Punând accent pe siguranță și stabilitate, Linia EDGE a fost proiectată pentru a face operațiunile acestor macarale mai ușoare, mai sigure, mai rapide și mai simple. Pentru aceasta, macaralele includ o serie de inovații ce îmbunătățesc eficiența și siguranța operatorului, crescând totodată productivitatea. Inovațiile includ:
– Dynamic Load Diagram, care asigură verificarea în avans a capacității de ridicare a macaralei în funcție de baza de stabilitate a camionului;
– Magic Touch, care permite plierea și deschiderea automată pentru pozițiile de transport și de lucru;
– Ergonomic Control Station, care are comenzi integrale pentru macarale și stabilizatorii laterali, o poziție de lucru ergonomică și o interfață ușoară ce oferă operatorului eficiență îmbunătățită și siguranță sporită, împreună cu creșterea productivității.
– Slewing System, conceput pentru a atinge cel mai larg unghi de rotire în categoria sa: 425 de grade.

„Cu noile noastre macarale din Linia EDGE, oferim acum o experiență de ridicare de top și cea mai bună garanție disponibilă. Macaralele noastre oferă capabilități excelente în întreaga gamă de modele montate pe camion, într-o varietate de configurații. Cu un design de ultimă generație, noi sisteme hidraulice și electronice, oferim alegerea, performanța, siguranța și ușurința de utilizare de-a lungul întregii noastre game noi”, a explicat Davide Catellani, Line of Business Director Cranes.

EDGE Line este fabricată într-o nouă linie de asamblare dedicată în Poviglio, Italia, dezvoltată în conformitate cu cele mai bune principii de producție din punctul de vedere al calității și eficienței. Hyva este certificată ISO 9001 și ISO 14001. Hyva EDGE Line vine cu cele mai bune condiții actuale de garanție disponibile în industrie – 3 ani la nivel general și 5 ani pe componente structurale.

MEq
By MEq iulie 4, 2019 18:32

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest