Hyva face un important pas în domeniul Electric Mobility odată cu noua macara E-Power

MEq
By MEq octombrie 9, 2018 14:46

Hyva face un important pas în domeniul Electric Mobility odată cu noua macara E-Power

Hyva, lider mondial pe piața cilindrilor telescopici de basculare frontali și unul dintre cei mai importanți jucători de echipamentele de ridicare & încărcare, face un pas important pe piața soluțiilor electrice cu o nouă macara E-Power.

Această inițiativă reprezintă un pas important pentru Hyva în oferirea de soluții electrice pentru produsele și sistemele sale, răspunzând cerințelor clienților și tendințelor pieței pentru creșterea sustenabilității. Actionarea electrică, față de cea diesel, convențională, oferă beneficii considerabile, incluzând o eficiență energetică îmbunătățită și un impact mai redus asupra mediului: fără emisii de noxe și cu niveluri mai reduse de zgomot. De asemenea, oferă un mediu de lucru mult mai sănătos pentru operator, deoarece acesta nu mai trebuie să înfrunte zgomotul și gazele motorului diesel.

Soluția inovatoare E-Power a fost inițial aplicată pe macaraua mobilă Kennis Rolloader K144. Pe macaraua Kennis E-Power, motorul diesel convențional este înlocuit cu un motor electric – unitatea este alcătuită dintr-un pachet de acumulatori, un motor electric, un sistem electronic de control inteligent ce optimizează alimentarea cu energie electrică și un display, care, printre altele, afișează starea acumulatorului.

Caracteristici-cheie:
– sistem MRT Powertrain de la IET SpA, cu motor cu magnet permanent (PMAC) și controller ce utilizează semiconductori de putere de ultimă generație;
– Baterie de înaltă densitate tot de la IET, cu BMS, garantând managementul termic, performanța și siguranța.

Macaraua poate fi acționată atunci când motorul camionului este oprit, fără zgomot și emisii de gaze, și, prin urmare, este ideală în zone urbane, în lucrări desfășurate pe timp de noapte și pentru uz în spații închise.
„Această inițiativă E-Power este un pas important pentru Hyva în oferirea de soluții electrice”, a explicat Marco Mazzù, CEO al Hyva. „Recunoaște cererea clienților pentru vehiculele acționate electric și răspunde reglementărilor tot mai stricte de mediu privind emisiile de noxe și poluarea fonică. Vedem vehicule cu motoare electrice în industria automobilelor, iar ele vor deveni tot mai importante în sectorul camioanelor. Obiectivul Hyva este de a fi un protagonist în acest domeniu de business și inovare.”

MEq
By MEq octombrie 9, 2018 14:46