Hyva celebrează 40 de ani de activitate

MEq
By MEq ianuarie 30, 2019 19:43

Hyva celebrează 40 de ani de activitate

Anul acesta, Hyva sărbătorește împlinirea a 40 de ani de activitate. Fondată în 1979 din dorința de a crea cel mai bun cilindru hidraulic și de a oferi servicii de calitate superioară clienților, afacerea s-a dezvoltat pe plan internațional în deceniile care au urmat printr-o creștere organică și achiziții care au ajutat-o să-și construiască un portofoliu larg de produse de succes și o prezență globală de business.

Extinderea în Europa, în anii `80, a fost urmată de o dezvoltare în țări din Asia, precum Malaezia, Thailanda, China, Indonezia și Coreea. În anii `90, au fost înființate filialele și unități de producție în Brazilia și India, iar după anii 2000, a fost ridicată o fabrică și în China. Înființând filiale și în Rusia, SUA, Australia, dar și în țări din Orientul Mijlociu și Îndepărtat, s-a născut o adevărată rețea globală.

În 2017, odată cu producerea cilindrului hidraulic cu numărul 2.000.000, compania a atins o bornă importantă. Domeniul sistemelor hidraulice (cilindri și soluții de basculare) este acum completat de sisteme de manipulare a containerelor (încărcătoare cu cârlig și tip schip), sisteme de manipulare a deșeurilor (stații de transfer, compactoare mobile și suprastructuri de colectare a deșeurilor) și macarale (fixe și mobile). Împreună cu produsele suplimentare pentru camioane și remorci, acest portofoliu face din Hyva un producător de referință pentru industria camioanelor.

Spiritul antreprenorial și cultura inovării continuă să promoveze cercetarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor inteligente digitale și electrice pentru a aborda provocările legate de eficiență, productivitate, siguranță și mediu. Azi, Hyva este o companie multiculturală, orientată către client, cu o cultură colaborativă și angajați dedicați.

„Drumul de la o mică afacere din Alphen aan den Rijn la o afacere multinațională cu o rețea globală de 37 de filiale, 12 unități de producție și peste 200 de distribuitori care deservesc clienți pe șase continente este unul de succes și spirit antreprenorial. La Hyva, ne mândrim cu această istorie și moștenire și credem că ne va inspira să mergem mai departe în strategia noastră de concentrare asupra clientului și inovării”, a declarat Marco Mazzu, CEO Hyva Group.

MEq
By MEq ianuarie 30, 2019 19:43

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest