„Hyundai Effect” este tema generală sub care Hyundai CEE expune la Bauma 2019

MEq
By MEq februarie 8, 2019 16:03

„Hyundai Effect” este tema generală sub care Hyundai CEE expune la Bauma 2019

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) va prezenta la Bauma 2019, în cadrul standului de 2.705 m² situat în zona exterioară, nu mai puțin de 15 utilaje de construcții. Cu șase utilaje nou-nouțe, HCEE continuă să își extindă gama de produse, lansând totodată cele mai noi modele de utilaje cu motoare Stage V.

Tema generală a standului este „Hyundai Effect” și se dorește a fi sinonimă cu experiența pe care o au clienții care lucrează cu utilaje Hyundai, având parte de o experiență tehnologică de vârf și de utilaje de top, precum și de o rețea excelentă de distribuitori, un service la standarde ridicate și piese de schimb disponibile la nivelul întregii Europe.

HCEE intenționează să prezinte 15 produse, dintre care șase vor fi în premieră europeană. Atât miniexcavatorul HX10 A de 1 t, cât și HX85A CR de 8,5 t sunt noutățile mult așteptate în gama compactă de excavatoare. Linia de produse mai include lansarea celor mai noi modele de excavatoare și încărcătoare cu motoare Stage V: HX85A CR, HX220A L, HX300A L și HL960A. Noul excavator HX900 L, special conceput pentru cerințele europene din industria de construcții și cariere, va înlocui modelul R800LC-9. Acest utilaj de 90 t a fost dezvoltat utilizând tehnologia de vârf, pentru a oferi o productivitate excepțională. HX900 L este al doilea cel mai mare excavator din gama Hyundai după gigantul de 120 t, R1200-9.

Cea mai importantă schimbare pe care Hyundai o aduce la Bauma 2019 este accentul pus pe tehnologia avansată, pe noul design „Tiger Eye” al gamei compacte de excavatoare, precum și îmbunătățirile la nivel de service. Există numeroase actualizări (update-uri) tehnologice pentru anumite mașini, cum ar fi EPIC (Electric Pump Independent Control), EPFC (Electric Positive Flow Control), Auto Safety Lock, Eco Guidance, MG (Machine Guidance)/ MC (Machine Control), IWM (Intelligent Work Mode), Radar and Remote Door Control. Toate aceste îmbunătățiri tehnologice au legătură directă cu o eficiența sporită a consumului de combustibil, o productivitate mai mare, o siguranță sporită și un plus de confort.

Îmbunătățirile la nivel de service includ ECD (Engine Connected Diagnostics), MCD (Machine Connected Diagnostics), FOTA (Firmware over the Air), HCE-DT (HCE Diagnostics Tool) și rapoarte lunare prin sistemul telematic HiMate. Toate acestea contribuie, în principal, la un timp mai îndelungat de funcționare al mașinilor și un mai bun management al lor. În plus, la Bauma 2019, Hyundai începe lansarea motoarelor diesel Stage V cu emisii reduse de noxe și consum îmbunătățit de combustibil.

Lista de utilaje Hyundai expuse la Bauma 2019 cuprinde:
Miniexcavatorul HX10 A – NEW!
Miniexcavatorul R18-9
Miniexcavatorul R25-9AK
Excavatorul compact HX85A CR (Stage V) – NEW!
Excavatorul pe roți HW140
Excavatorul pe roți HW180
Excavatorul pe șenile HX145 LCR zero tail
Excavatorul pe șenile HX235 LCR zero tail
Excavatorul pe șenile HX220A L (stage V) – NEW! (include EPFC, Auto Safety Lock, Eco Guidance and MG/MC)
Excavatorul pe șenile HX300A L (stage V) – NEW! (include EPIC, Auto Safety Lock, Eco Guidance and MG/MC)
Excavatorul pe șenile HX900 L – NEW!
Încărcătorul frontal HL940
Încărcătorul frontal HL960 HD, Heavy Duty
Încărcătorul frontal HL960A (Stage V) – NEW! (Eco Guidance, IWM, Radar and Remote Door Control)
Încărcătorul frontal HL975

MEq
By MEq februarie 8, 2019 16:03

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest