Hyundai CE își pregătește excavatoarele pentru echiparea cu rotoare basculante Engcon

MEq
By MEq iunie 15, 2019 10:00

Hyundai CE își pregătește excavatoarele pentru echiparea cu rotoare basculante Engcon

La ediția de anul acesta a târgului Bauma, Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) și constructorul suedez de rotoare basculante, Engcon, și-au anunțat colaborarea la nivel de produse. Această colaborare va consta instalarea din fabrică a sistemului de control proporțional Engcon DC2 pe excavatoarele Hyundai Construction Equipment (HCE) pentru a fi ușor echipate ulterior cu un rotor basculant Engcon.

Primele excavatoare echipate cu sistem Engcon au fost prezentate la Bauma 2019. Ulterior, în cursul anului 2019, Hyundai va lansa în mod constant excavatoare echipate cu sisteme Engcon. Clienții unui excavator Hyundai au acum posibilitatea de a comanda un utilaj care va avea un rotor basculant Engcon montat din fabrică. Asta înseamnă eliminarea proceselor lungi de instalare ulterioară a acestor sisteme la dealer sau pe șantierul clientului, incluzând astfel o tehnologie instalată din fabrică ce trece prin aceleași filtre de calitate ca utilajul. Excavatorul vine pregătit cu o soluție „plug-and-play”, cu comenzi electrice și hidraulice integrate. Gama de produse poate acoperi acum excavatoarele de la 1 la 33 de tone.

În plus, Engcon oferă și o cuplă rapidă, complet hidraulică EC-Oil, ca parte a acestei soluții unice. Cupla rapidă hidraulică EC-Oil creează o conexiune cu sistemul hidraulic al utilajului, cu cel electric sau chiar cu sistemul central de lubrifiere, permițând schimbarea rapidă ale uneltelor de lucru cu o siguranță maximă. Operatorul nu trebuie să iasă din cabină pentru a conecta manual furtunurile pentru utilizarea oricăror echipamente atașabile cu una sau mai multe funcții hidraulice. În plus, Engcon oferă o gamă largă de accesorii speciale orientate spre client, precum cupe speciale, graifer de sortare pentru lemnul sau pietre, perie rotativă, placă de compactare etc.

Ambele companii împărtășesc o filozofie similară și au aceeași perocupare pentru clienți. Atât HCE, cât și Engcon au o bază de produse solide și robuste, iar ambii producători deservesc comunitatea de construcții la nivel mondial de mai multe decenii. Cu o lungă istorie în furnizarea de produse de primă clasă, fiecare dintre parteneri a creat deja o moștenire pentru propria bază de clienți.

„Vedem un potențial incredibil al rotoarelor basculante, întrucât cresc eficiența excavatorului. Este motivul pentru care am decis să oferim această soluție clienților noștri”, a spus Peter Sebold, Construction Equipment Product Specialist la HCEE. În plus, el a afirmat că primul pas este echiparea excavatoarelor pentru piața europeană, apoi introducerea și pe alte piețe.

„În primul rând, suntem fericiți și mândri că Hyundai a luat decizia de a-și pregăti excavatoarele pentru echiparea cu rotoare basculante Engcon. Apoi, este înțelept că încep cu piața europeană, care este mai pregătită pentru această tehnologie și mai de aproape de noi, astfel încât să le putem oferi asistnță la începutul cooperării noastre”,a afirmat CEO-ul Engcon, Krister Blomgren.

MEq
By MEq iunie 15, 2019 10:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest