Hitachi introduce pe piața europeană noile excavatoare mari Zaxis-7

MEq
By MEq octombrie 5, 2020 20:08

Hitachi introduce pe piața europeană noile excavatoare mari Zaxis-7

Hitachi pune proprietarii și operatorii în control total odată cu noua generație de excavatoare mari Zaxis-7. Noile modele ZX490LCH-7, ZX530LCH-7, ZX690LCH-7 și ZX890LCH-7 au motoare Stage-V și o cabină de top, ce oferă confort și siguranță de primă clasă. Fiabilitatea, eficiența și productivitatea lor oferă oportunități de creștere a profiturilor și de reducere a costurilor.

Sistemul hidraulic Hitachi HIOS-V realizează o economie impresionantă de combustibil de până la 20% (în modul PWR), comparativ cu modelele anterioare. Acest lucru îmbunătățește, totodată, eficiența de pivotare, coborârea brațului și deschiderea cupei brațului. Productivitatea este crescută și mai mult de viteza operațiunilor de încărcare; iar puterea crescută a motorului noilor utilaje Zaxis-7 contribuie la o sarcină de lucru mai mare.

Eficiența consumului de combustibil a excavatoarelor mari Zaxis-7 poate fi controlată utilizând noul indicator ECO, vizibil în mod clar pe monitorul multifuncțional de 8 inch din cabină. Pe lângă reducerea costurilor, economia de combustibil are un impact pozitiv și asupra mediului. Noile utilaje sunt compatibile cu standardul Stage V, folosind o combinație de sisteme SCR (reducere catalitică selectivă), DOC (catalizator de oxidare diesel) și CSF (filtru catalizator de funingine).

Cabina ultramodernă de ultimă generație este mediul de lucru perfect. Oferă operatorilor confortul și calitatea maximă, cu niveluri reduse de zgomot și de vibrații, atât de importante pentru industriile minieră și de carieră.

Noile funcții includ mișcarea sincronizată a scaunului și a consolei – pentru a reduce oboseala operatorului – și reglarea înălțimii consolei în trei poziții. Operarea ușoară este dată de designul ergonomic al consolei și al comutatoarelor, iar monitorul de 8”, de înaltă rezoluție, anti-reflexie, este mai ușor de vizualizat.

Siguranța pe șantier este îmbunătățită de vizibilitatea excepțională. Operatorii sunt în controlul propriei siguranțe, precum și cea a celor din jur, datorită sistemului de camere Aerial Angle. Acesta oferă o vedere panoramică de 270 de grade, iar utilizatorii pot alege dintre șase opțiuni de imagine pentru vizualizarea vecinătăților imediate ale utilajului. În condiții dificile de lucru, noile lumini cu LED și ștergătorul de parbriz cu o zonă de acțiune mai mare îmbunătățesc și mai mult vizibilitatea.

Testate riguros în unitățile de producție din Japonia, excavatoarele mari Hitachi Zaxis-7 au fost construite pentru a rezista și a maximiza durata de exploatare. Noile piese ale motorului sporesc fiabilitatea, apariția scurgerilor de ulei e mai puțin probabilă și durabilitatea cadrului șenilelor a fost îmbunătățită.

În plus, trenul de rulare al modelului ZX490LCH-7 are componente noi robuste ce previn posibila deteriorare. ZX530LCH-7 are o forță de tracțiune cu 30% mai mare decât ZX490LCH-7 și o forță de virare îmbunătățită – foarte avantajoasă pentru manevrabilitate utilajului pe șantiere cu diferite pante, precum carierele de exploatare.

Modelele ZX690LCR-7 și ZX890LCR-7 au în construcție piese ranforsate, care le fac ideale pentru săparea și încărcarea materialelor grele. Consolidate pentru a face față rigorilor din industria de minerit și cariere, acestea asigură costuri mai mici pe durata de exploatare a utilajului.

Caracteristicile ușoare de întreținere și curățare ale tuturor excavatoarelor mari Zaxis-7 le permit atât operatorilor, cât și proprietarilor să economisească timp și bani. Filtrul de combustibil este acum integrat cu separatorul de apă, iar radiatorul mai mare îmbunătățește disiparea căldurii și este mai ușor de curățat.

Pentru a le permite proprietarilor să se simtă în controlul total al flotei și al volumului de muncă, sistemele de monitorizare la distanță Hitachi, Owner’s Site și ConSite, oferă acces la date și instrumente esențiale. Ambele sisteme transmit zilnic date operaționale prin GPRS sau prin satelit de la excavator către Global e-Service. ConSite rezumă informațiile într-un e-mail lunar, în timp ce aplicația ConSite Pocket afișează alerte în timp real pentru eventualele probleme ce pot apărea.

Calitatea motorului și a uleiului hidraulic este monitorizată continuu grație inovației unice Hitachi. Doi senzori detectează eventualitatea în care calitatea uleiului s-a deteriorat, datele fiind transmise serviciului electronic global (Global e-Service). Această funcție inovatoare oferă clienților liniște în ceea ce privește starea excavatoarelor și reduce întreținerea și timpii neplanificați de nefuncționare.

„Suntem mândri să prezentăm clienților noștri europeni cea mai recentă gamă de excavatoare mari Hitachi”, a spus Makoto Yamazawa, președintele Hitachi Construction Machinery (Europa) NV. „Hitachi s-a îmbunătățit continuu față de modelele din generația anterioară pentru a crește confortul operatorului în cabină, a satisface nevoile proprietarilor de utilaje și a oferi asistență pe parcursul ciclului de viață al mașinilor noastre. Lucrând în colaborare cu clienții, îi putem ajuta să își creeze viziunea.”

MEq
By MEq octombrie 5, 2020 20:08

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION