Hitachi a prezentat la Bauma 2019 noile miniexcavatoare ZX17U-6 și ZX19U-6

MEq
By MEq iulie 5, 2019 01:05

Hitachi a prezentat la Bauma 2019 noile miniexcavatoare ZX17U-6 și ZX19U-6

Noile miniexcavatoare ZX17U-6 și ZX19U-6 sunt ideale în lucrări utilitare, de fundații, amenajări peisagistice și demolări de interior sau proiecte mici de construcții – dar și oriunde spațiul este limitat. Ușoare și compacte, acestea pot fi ușor transportate de la un șantier la altul și oferă un nivel ridicat de productivitate, confort și durabilitate.

ZX17U-6 și ZX19U-6 – echipate cu un motor nou Stage V care să respecte normele de emisii europene – au fost expuse de Hitachi Construction Machinery (Europa) NV (HCME) la târgul de la München. Datorită sistemului hidraulic eficient, acestea sunt capabile de un nivel ridicat de productivitate și eficiență a consumului. Asemenea modelelor Zaxis anterioare, au un timp de ciclu rapid și un volum crescut de lucru.

Versatilitatea noilor modele ZX17U-6 și ZX19U-6 este evidențiată și de șenilele extensibile. Acestea pot fi retrase sau extinse – în funcție de cerințele șantierului – de la 980 mm (pentru spații mici sau pentru a fi încărcate într-un camion) până la 1,280 mm (pentru o stabilitate mai mare).

De asemenea, confortul operatorului a fost un factor-cheie în proiectarea cabinei. Aceasta dispune de un scaun cu suspensie, înconjurat de comenzi accesibile și ușor de utilizat. Levierele de comandă sunt utilizate pentru a realiza mișcarea de oscilație a brațului, deplasare și lama frontală. Nivelurile reduse de zgomot, chiar și în configurația cu pavilion, permit operatorilor să lucreze mai confortabil, iar vizibilitatea este îmbunătățită datorită designului cu trei piloni de susținere a pavilionului. Modelele ZX17U-6 și ZX19U-6 sunt echipate cu noi lămpi LED pe braț, ce au o durată mai lungă de viață decât luminile cu halogen.

Mai multe funcții încorporate în designul modelelor ZX17U-6 și ZX19U-6 le îmbunătățesc durabilitatea. Acestea includ cadrul-D și protecția în formă de V a cilindrului brațului. Caracteristicile convenabile de întreținere sunt, de asemenea, o parte integrantă a designului ușor de utilizat al noilor modele ZX17U-6 și ZX19U-6. Printre aceste sunt capacele de acoperire a motorului și radiatorului, precum și un spațiu mai mare în jurul gurii rezervorului de combustibil pentru o alimentare ușoară.

De asemenea, sunt ușor de curățat – partea din spate a lamei este înclinată și modelată pentru a minimiza acumularea de material (pământ) și a înlesni îndepărtarea lui. Componentele precum motorul, pompele și filtrele sunt ușor accesibile. Comutatorul de deconectare a acumulatorului este disponibil acum ca dotare standard pe miniexcavatoarele ZX17U-6 și ZX19U-6.

„Miniexcavatoarele Zaxis-6 sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat, ceea ce le face ideale pentru utilizatorii care folosesc prima dată aceste utilaje (de exemplu, pe piața de închiriere). ZX17U-6 și ZX19U-6 vor fi adăugări însemnate pentru orice flotă, datorită versatilității lor de a lucra pe o varietate șantiere cu atașamente diferite, precum și confortului și caracteristicilor de întreținere ușoară”, a afirmat Seigo Yamamoto, manager de produs HCME pentru utilaje mici și compacte.

MEq
By MEq iulie 5, 2019 01:05

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest