Hiab lansează macaraua de mare capacitate EFFER 1000

MEq
By MEq februarie 11, 2021 13:14

Hiab lansează macaraua de mare capacitate EFFER 1000

Hiab, companie membră a Cargotec, anunță lansarea macaralei de încărcare EFFER 1000 de 90 tm, model ce aduce noi niveluri de putere de ridicare verticală în această clasă.

EFFER 1000 este prima macara de încărcătoare de 90 tm care oferă o structură de braț cu nouă secțiuni și șase extensii de vârf (jib), care oferă o capacitate de ridicare de 2.300 kg la o rază maximă de 26 m și o sarcină utilă maximă de 5.800 kg la o rază de 23 m. Macaraua cântărește doar 9.500 kg, dar oferă performanțele unei macarale mai mari, ceea ce înseamnă o reducere a emisiilor și costurilor de proprietate.

Performanța și dimensiunile sale o fac ideală pentru operarea în zonele metropolitane cu clădiri înalte, unde poate lucra cu sarcini grele la înălțimi mari, deoarece nu trebuie instalată pe camioane mai mari. Macaraua a fost proiectată pe baza feedback-ului clienților EFFER din industria construcțiilor și a închirierii care își doreau o macara capabilă să livreze sarcini grele la mare înălțime.

„Ne-am ascultat clienții și am creat o macara de încărcare EFFER inovatoare, care oferă cele mai bune performanțe verticale în clasa sa. EFFER 1000 este o macara cu încărcare din gama grea, însă cu o capacitate verticală și de ridicare ce rivalizează cu a unei macarale super-grele, fără a necesita instalarea pe camioane mai mari. Această flexibilitate le permite să lucreze în spații urbane mai strâmte și să economisească bani”, spune Marcel Boxem, director, Global Product Management, Hiab.

Esențială pentru performanța verticală a macaralei de încărcare este forma brațului decagonal V10-Force, care oferă rezistența necesară pentru a susține cele mai mari sarcini, reducând totodată la minimum oscilațiile laterale și crescând precizia generală.

De asemenea, macaraua include noul JIB MULTIPOWER, care menține performanțele extensiei la niveluri superioare, chiar și de la utilizarea extensiei a 5-a până la a 9-a. Macaraua poate fi instalată cu sistemele opționale EFFER V-Stab și CroSStab, care măresc suprafețele disponibile pentru poziționarea camionului astfel încât sa aiba stabilitate maximă.

Macaraua este echipată cu sistemul de control EFFER Progress 2.0 care permite soluții digitale conectate, astfel încât proprietarii și administratorii de flote să poată prelua date despre utilizarea și performanțele ei, pentru a facilita planificarea întreținerii și a spori timpii de disponibilitate. Prin utilizarea diagnosticării la distanță, macaraua poate fi verificată sau poate primi actualizări de software fără a necesita deplasarea într-un centru de service și programarea. De asemenea, permite proprietarilor să monitorizeze starea macaralelor și a ciclurilor de lucru, pentru a-și gestiona flota mai eficient.

Sistemul Progress 2.0 este conform CE și oferă numeroase funcții de siguranță, cum ar fi funcții de asistență și senzori care ajută operatorii în timpul ciclurilor de lucru, evitând riscurile de suprasarcină și intervențiile de întrerupere atunci când este necesar.
EFFER 1000 este disponibilă pentru comandă la nivel global începând cu februarie 2021, la dealerii EFFER și Hiab din anumite țări.

MEq
By MEq februarie 11, 2021 13:14

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION