Hiab lansează două noi încărcătoare cu cârlig Multilift

MEq
By MEq iunie 17, 2020 15:16

Hiab lansează două noi încărcătoare cu cârlig Multilift

Hiab, companie membră a Cargotec, lansează noile încărcătoare cu cârlig Multilift Optima 15S și Multilift Optima 25S pentru camioane cu două și patru axe, completându-și gama de produse Multilift Optima.

Gama Optima dispune de un controler modernizat, ușor de utilizat, cu o funcție suplimentară. Acum sunt disponibile trei leviere și un singur buton pentru controlul a până la patru opțiuni. Cârligul poate fi personalizat cu funcții opționale, cum ar fi controlul automat al secvenței, blocări hidraulice și funcții rapide pentru o mai mare ușurință în utilizare, siguranță și productivitate.

Încărcătoarele cu cârlig Optima au o construcție ușoară, dar robustă, pentru o eficiență mai bună a consumului de combustibil și pentru a reduce emisiile de CO2 ale camionului. Toate cârligele Optima o valoare ridicată și oferă calitate, siguranță și fiabilitate.
Multilift Optima 20S pentru camioane cu trei axe a fost lansat în 2016 și are o capacitate de 20 t, în timp ce modelele 15S și 25S au o capacitate de 15, respectiv 25 t pentru camioane cu două, respectiv patru axe.

„Gama de încărcătoare cu cârlig Multilift Optima oferă clienților noștri capacitatea de a lucra mai rapid și de a transporta sarcini mai mari, reducând totodată emisiile de CO2. Este alegerea eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru clienții care caută funcțiile potrivite pentru performanțe sigure, fiabile și rapide în aplicații repetitive de încărcare zilnică”, a spus Henri Jahnonen Director, Sales and Product Business Management, Hiab.

Clienții din rețeaua de service Hiab au opțiunea de a semna un contract de service Hiab ProCare pentru echipamentul lor. Hiab ProCare oferă întreținere programată și preventivă, folosind piese de schimb de origine pentru a păstra calitatea înaltă a echipamentului și a reduce riscul apariției defecțiunilor costisitoare și al unei nefuncționări neașteptate.

MEq
By MEq iunie 17, 2020 15:16

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION