Hiab extinde garanția pentru toate modelele de macarale Loglift și Jonsered

MEq
By MEq august 9, 2019 17:19

Hiab extinde garanția pentru toate modelele de macarale Loglift și Jonsered

Hiab, parte a Cargotec, va extinde la nivel global garanția standard la doi ani pentru toate modelele de macarale forestiere și de reciclare Loglift și Jonsered. Garanția va fi valabilă pentru macarale comandate începând de la 1 august 2019. Termenii și condițiile rămân aceleași, inclusiv garanția de trei ani pentru componentele din oțel.

„Macarale Loglift și Jonsered se remarcă prin performanță. Combinația dintre sistemul hidraulic bine echilibrat, siguranță și fiabilitate este unică în industrie. Am investit în îmbunătățirea calității produselor noastre, astfel încât clienții noștri să se poată concentra pe activitățile lor, fără grija timpilor de inactivitate sau pierderea performanței. Garanția extinsă din fabrică este angajamentul nostru față de clienții noștri că Hiab este o alegere sigură an de an”, a spus Hans Ekman, vicepreședinte Forestry & Recycling Cranes, Hiab.

În urmă cu trei ani, Hiab a inițiat un program strategic prin care asigura produselor și serviciilor sale cel mai înalt nivel de calitate prin îmbunătățirea performanței proceselor de bază interne. Ca dovadă a determinării de a furniza produse de cea mai înaltă calitate, în 2018, Hiab a primit premiul ”Quality Organisation of the Year” la gala ”The 2018 International Quality Awards” de la Londra. Juriul a ales Hiab pentru abordarea sa complexă de consolidare a calității și de încorporare a structurilor de calitate în întregul său proces de producție.

Loglift oferă un portofoliu extins pentru tot felul de lucrări forestiere, de la manipularea masei lemnoase gata tăiate până la încărcarea de bușteni întregi. De asemenea, Jonsered oferă echipamente pentru manipularea lemnului tăiat sau întreg, precum și sau manipularea materialelor reciclabile grele, în orice condiții meteo. Toate macarale Hiab sunt proiectate pentru condiții grele de operare și construite pentru a rezista.

MEq
By MEq august 9, 2019 17:19

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION