Hiab anunță versiunea ”free” a serviciului HiConnect

MEq
By MEq mai 18, 2020 11:25

Hiab anunță versiunea ”free” a serviciului HiConnect

Hiab, companie membră a Cargotec, anunță versiunea gratuită a serviciului HiConnect, în timp ce versiunea pe bază de abonament complet este rebranduită ca HiConnect Premium. HiConnect este un portal web care le permite clienților Hiab cu echipamente conectate să primească informații pentru îmbunătățirea siguranței și utilizării, precum și pentru monitorizarea intervalelor de service în funcție de utilizarea reală. Informațiile sunt disponibile în timp real, iar portalul poate fi accesat de pe computer, smartphone sau tabletă.

Versiunea gratuită a HiConnect oferă acces la caracteristici de bază, precum o hartă în timp real a flotei, date despre operațiile viitoare de întreținere în funcție de utilizarea efectivă, timpii de operare a echipamentului.

Abonarea la serviciul HiConnect Premium oferă acces la date mai ample, cum ar fi tendințele flotei și informații operaționale, ceea ce oferă clientului un control și o vizibilitate mai bună a operațiunilor sale.

HiConnect este disponibil pentru toate macaralele de încărcare Hiab conectate, cârligele Multilift, motostivuitoarele transportabile Moffett și lifturi hidraulice Waltco. Din a doua jumătate a lui 2019, Hiab a început să ofere conectivitate ca o caracteristică standard pe majoritatea echipamentelor noi. Anumite modele de echipamente pot fi, de asemenea, modernizate ulterior pentru conectivitate.

„Indiferent de dimensiune sau de sectorul de operare, dorim să ne ajutăm clienții să fie mai productivi, să își reducă timpii de inactivitate inutil și să le îmbunătățim siguranța. Versiunea gratuită a HiConnect este o modalitate excelentă de a oferi tuturor clienților noștri informații și beneficii pe baza datelor colectate”, spune Jan-Erik Lindfors, vicepreședinte New Business Solutions, Hiab.

MEq
By MEq mai 18, 2020 11:25

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION