Harvesterul hibrid de la Logset, ales Forest Machine of the Year

MEq
By MEq august 7, 2019 20:07

Harvesterul hibrid de la Logset, ales Forest Machine of the Year

Harvesterul de clasă medie Logset 8H GTE Hybrid, lansat de Logset în primăvara lui 2019, s-a bucurat de recunoaștere la expoziția Libramont, desfășurată în Belgia în iulie 2019. Revista franceză forestieră Bois International, împreună cu un comitet extins au votat acordarea distincției ”Forest Machine of the Year” harvesterului hibrid Logset.

Alegerea s-a bazat pe aspecte ce țin de inovație și mediu, precum de eficiența consumului de combustibil și emisiile de noxe reduse. Premiul a fost ridicat de către directorul zonal de vânzări, Marc Mimeau, și de președintele consiliului de administrație, Tapio Nikkanen.

„În urmă cu câțiva ani, Logset și-s propus să devină lider în construcția de utilaje forestiere ecologice și eficiente. Această decizie a devenit piatra de temelie a strategiei companiei. Am dezvoltat în mod cert soluții noi și am lansat deja două modele de harvestere hibride. Premiul «Forest Machine of the Year» este o modalitate plăcută de a le mulțumi tuturor de la Logset și ne încurajează să continuăm să dezvoltăm noi produse în conformitate cu strategia noastră”, a spus Nikkanen.

MEq
By MEq august 7, 2019 20:07

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION