Grupul Bauer vinde linia de ciocane diesel Pileco

MEq
By MEq noiembrie 28, 2018 01:57

Grupul Bauer vinde linia de ciocane diesel Pileco

La începutul lunii octombrie 2018, Grupul Bauer a decis să vândă linia de ciocane diesel pentru bătut piloți metalici și palplanse, precum și numele asociat Pileco către Wang LLC, o filială a Wuxi Xinren Universal Machinery Co, un furnizor de lungă durată și partener al companiei Bauer.

„Această vânzare profitabilă a fost un pas logic”, a declarat Christian Gress, membru al Consiliului de administrație al Bauer Maschinen GmbH, care explică faptul că vânzarea s-a datorat atât dezvoltării pieței din sectorul ciocanelor diesel din SUA, cât și faptului că produsul nu mai corespunde portofoliului general al companiei Bauer.

Totuși, filiala texană a Bauer Maschinen GmbH din Houston, cu cei aproximativ 75 de angajați ai săi, va rămâne sub conducerea lui Jochen Grundmann. Aceasta va opera în continuare sub noul nume Bauer Equipment America, Inc. și va continua să fie o bază importantă pentru vânzarea întregii game de echipamente Bauer pentru execuția de fundații speciale în America de Nord. Lucrările de service și întreținere vor fi de asemenea efectuate la locația de circa 75.000 m2 din parcul industrial Conroe Park West. „Suntem convinși că, împreună cu colegii noștri din SUA, ne vom putea continua cu succes afacerile sub noul nume”, a subliniat Christian Gress.

MEq
By MEq noiembrie 28, 2018 01:57

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest