Gradall introduce modelul XL 5330V TrackStar, cu rază de lucru extinsă și capacitate mai mare de ridicare

MEq
By MEq iulie 20, 2020 15:30

Gradall introduce modelul XL 5330V TrackStar, cu rază de lucru extinsă și capacitate mai mare de ridicare

Gradall Industries a introdus recent în seria sa TrackStar de utilaje pentru întreținerea căilor ferate excavatorul cu braț telescopic XL 5330 V, cu o rază de lucru mai mare și o capacitate de ridicare crescută.

Proiectat pentru a lucra pe căi ferate, căi ferate municipale, rețele de tranzit urban și în alte aplicații ce implică repararea, construcția și întreținerea de drumuri feroviare, excavatorul XL 5330 V este cel mai mare model din seria Gradall TrackStar.

Avantajele acestui tip de braț
Modelele TrackStar se remarcă prin designul de braț telescopic înclinabil, cu profil redus. Având o capacitate de rotire a brațului telescopic la 220 de grade, fără pierderi de putere la vârf, utilajele Gradall TrackStar pot poziționa în mod eficient uneltele de lucru pentru efectua lucrări de construcții și reparații productive pe trecerile la nivel de cale ferată, lucrări de nivelare și excavare.

Pentru o mai mare versatilitate de poziționare a uneltei de lucru, Gradall oferă opțiunea unei cuple hidraulice pe modelele TrackStar cu rotire continuă la 360 de grade și o înclinare suplimentară de 110 grade. Cupla suportă, de asemenea, o gamă largă de atașamente (concepute pentru întreținerea eficientă a căilor ferate) ce pot fi schimbate hidraulic din cabina operatorului.

Printre uneltele de lucru TrackStar disponibile se numără cupe de excavare, de șanțuri, de dragare și îndepărtare a dalelor, precum și foarfece pentru copaci (tăierea vegetației), dinte scarificator, graifer, echipament pentru înlocuirea de traverse, cositoare vegetație, rotor Kinshofer NOX, echipament pentru compactarea balastului, perie și lamă.

Mobilitatea – o trăsătură a utilajelor Gradall
Trenul de rulare cu roți pentru teren accidentat permite deplasarea eficientă pe drumuri și pe șine cu viteze de până la 32 km/h, permițându-le să urce și să coboare rapid de pe șine. Modelele XL 5330 V au o siguranță suplimentară pentru frânele automate de săpare, precum și o stabilitate excelentă care le permite să lucreze pe ambele părți ale liniei ferate, fără a avea nevoie de stabilizatori laterali.

Gradall oferă, de asemenea, în seria TrackStar modele cu transmisii automate și o capacitate de deplasare la viteză mai mare. Operatorii pot conduce aceste modele cu viteze de până la 96 km/h, ajungând rapid în punctele de lucru, fără a necesita transportul pe o remorcă.

O serie de caracteristici standard ale cabinei operatorului includ aer condiționat, geam frontal rabatabil, scaun reglabil, comenzi tip joystick încorporate. Utilajele din seria TrackStar folosesc un singur motor Volvo Penta Tier 4f, cu puncte de întreținere zilnică ușor de accesat.

MEq
By MEq iulie 20, 2020 15:30

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION