Goodyear lansează noua anvelopă off-highway RH-4A+ destinată flotelor de transport minier pe distanțe lungi

MEq
By MEq noiembrie 3, 2020 11:18

Goodyear lansează noua anvelopă off-highway RH-4A+ destinată flotelor de transport minier pe distanțe lungi

Compania Goodyear Tire&Rubber anunță cea mai nouă adăugare în linia sa de produse off-highway pentru transport, RH-4A+, proiectată pentru a oferi un cost de operare mai mic pe oră și o productivitate mai mare în condiții de teren abraziv. Această anvelopă are o bandă de rulare E-4+ extra-adâncă, cu un model al benzii cu o rată înaltă net-to-gross și o presiune optimizată a amprentei, pentru a oferi intervale lungi de utilizare până la înlocuire.

Disponibilă acum, anvelopa Goodyear RH-4A+ este o completare importantă în gama de produse de încredere Total Solution, servicii fiabile și instrumente de gestionare a flotei – toate asigurate de o rețea globală.

Noua anvelopă de transport greu Goodyear RH-4A+ îi ajută pe operatori să fie mai productivi și să lucreze la un cost mai mic, oferind următoarele beneficii și caracteristici:
– Durabilitate îmbunătățită a peretelui lateral și stabilitate laterală datorită noii tehnologii Durawall, designului mai lat al talonului și lățimii mai mari a jantei turnate.
– Intervale mai mari până la înlocuire și protecție la tăiere, datorită cu modelului benzii de rulare și adâncimii E-4+ a benzii de rulare.
– Temperaturi de operare mai scăzute pe linia centrală a benzii de rulare, pe buzunarele profilelor umărului și pe canelurile laterale ale umărului.

Rezultatele din teren de la clienții din întreaga lume din sectorul de mining au arătat că RH-4A+ arată o creștere de până la 12% a orelor de utilizare până la înlocuirea anvelopei, față de modelul RM-4B+.

„Costul de operare redus pe oră este o cerință importantă pentru operatorii din sectorul de exploatare”, a declarat Eric Matson, Manager Global OTR Field Engineering. „De asemenea, clienții au nevoie și de alte avantaje de performanță, precum banda de rulare și carcasa, care, împreună, asigură intervale îndelungate până la înlocuire, rezistență la tăiere și o tracțiune excelentă în condiții severe de rocă dură. Noua anvelopă RH-4A+ oferă aceste beneficii pentru a ajuta flotele miniere să-și optimizeze productivitatea și să își scadă costurile de exploatare.”

Anvelopa RH-4A+ este disponibilă în prezent în dimensiunile 59/80R63, 46/90R57 și 27.00R49 prin rețeaua globală Goodyear de dealeri autorizați OTR. Este disponibilă și în construcții de carcase personalizate și cu compușii de rulare Goodyear pentru a îndeplini condițiile de transport.

„RH-4A+ este acompaniată de software-ul Goodyear de monitorizarea a performanței anvelopelor EMTrack, oferind operatorilor posibilitatea de a monitoriza proprietățile anvelopei pentru a reduce costurile operaționale”, a spus Matson. „Cu EMTrack, operatorii minieri pot monitoriza performanța anvelopelor, inclusiv pe cele ale noii RH-4A+, pentru a estima calendarul de rotație, înlocuire și a ajuta la gestionarea inventarului acestora”.

MEq
By MEq noiembrie 3, 2020 11:18

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION