Gama populară de stivuitoare cu catarg retractabil NR-N2 de la Cat Lift Trucks este acum disponibilă, optional, cu baterii Li-ion

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 17:56

Gama populară de stivuitoare cu catarg retractabil NR-N2 de la Cat Lift Trucks este acum disponibilă, optional, cu baterii Li-ion

În specificațiile lor standard, aceste stivuitoare Cat Lift Trucks au deja o reputație pentru caracteristicile lor de îmbunătățire a performanței și de reducere a costurilor, care sporesc productivitatea și profitul. Profitând de avantajele tehnologiei Li-ion, acestea pot duce randamentul și eficiența la niveluri chiar mai ridicate.

Clienții sunt avertizați că bateriile Li-ion au un preț de achiziție mai mare decât tradiționalele baterii plumb-acid (cu electrolit). Pentru fiecare solicitare, se va efectua o evaluare care să determine dacă beneficiile Li-ion vor justifica acel cost suplimentar. Tehnologia Li-ion se justifică cel mai mult în operații intense, multi-shift, 24/7. În alt context însă, bateriile plumb-acid rămân, de obicei, alegerea optimă.

Indiferent de bateria selectată, gama NR-N2 le permite operatorilor să lucreze mai rapid și cu o precizie mai mare, datorită capacităților sale finale de top, controlului mai fin și mai sensibil și ergonomiei superioare.

Sistemul Cat Responsive Drive System (RDS) – sistemul de acționare reactiv – se asigură că toate mișcările stivuitorului și ale ansamblului acestuia sunt controlate fără probleme și cu precizie. Ridicări de până la 13 m sunt posibile folosind catarge poweRamic. Cilindrii lor hidraulici sunt încorporați în profilul catargului, creând astfel o structură mai puternică, mai îngustă și care permite o vedere mai bună decât în cazul design-urilor convenționale.

Postul de control al operatorului este spațios si include un scaun Grammer confortabil, pereți căptușiți și facilități de depozitare convenabile. Comenzile hidraulice de la nivelul vârfului degetelor sunt încorporate într-o cotieră ergonomică, reglabilă. Operatorii pot regla, de asemenea, volanul și îl pot mânui dintr-o varietate de poziții.

Construcția durabilă, intervalele de întreținere lungi și accesul ușor la componente reduc timpii de nefuncționare și facturile de reparații. Un display premium, color, cu funcționalitate ușor de învățat, încurajează utilizarea și întreținerea atentă a echipamentului. Bateriile Li-ion opționale adaugă o eficiență energetică suplimentară, un timp de funcționare mai mare și o durată de viață mai lungă. În plus, nu necesită întreținere. Opțiunea Cat LIBAT poate fi încorporată în noile stivuitoare sau adaptată la flotele existente folosind un kit de conversie rapid și ușor.

Clienții pot alege din 11 modele Cat NR-N2, cu capacități de la 1,4 la 2,5 t. Acestea includ versiuni de înaltă performanță pentru cele mai intense sarcini, șasiuri compacte pentru rafturi drive-in și spații înguste și stivuitoare „straddle-leg” pentru paleți lați.

O listă extinsă de accesorii pentru catarg și furci, împreună cu alte opțiuni, potrivesc aceste stivuitoare perfect sarcinilor pe care le îndeplinesc. De exemplu, un sistem de preselecție pentru înălțimea de ridicare poate fi specificat pentru a maximiza precizia și viteza atunci când sunt poziționate sarcini pe rafturi înalte. Opțiunea pentru o cameră video montată pe furci, cu un afișaj color de 7 inch, oferă o vizibilitate și mai bună a zonei de lucru la înălțime. Pentru o oprire rapidă a balansării catargului, se poate alege opțiunea de control activ al balansării (ASC).

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 17:56

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION