Frezele la rece Cat, utilaje perfect potrivite pentru sectorul construcțiilor de infrastructură rutieră

MEq
By MEq aprilie 16, 2021 19:29

Frezele la rece Cat, utilaje perfect potrivite pentru sectorul construcțiilor de infrastructură rutieră

Noile actualizări aduse versatilelor și productivelor freze de asfalt la rece Cat PM620, PM622, PM820, PM822 și PM825 includ numeroase îmbunătățiri bazate pe feedback-ul clienților, pentru a ușura operarea și a reduce costurile de exploatare și de proprietate. În urmă cu cinci ani, Caterpillar a lansat pe piață o nouă serie de freze de asfalt la rece, iar de atunci a lucrat încontinuu la îmbunătățirea acestei linii de produse. Lansarea noilor produse din 2021 marchează cea de-a treia actualizare a acestor modele, de la introducerea lor pe piață.

Modelele PM620 și PM622 de 470 kW (630 hp) sunt acționate de bine cunoscutul motor Cat C18. Versiunile mai grele și mai puternice, PM820, PM822 și PM825, sunt acționate de același motor C18, însă într-o configurație twin-turbo (cu doua turbocompresoare), pentru a furniza 597 kW (800,6 hp), cu până la 27% mai multă putere decât modelele PM620 și PM622. Cele cinci modele îndeplinesc standardele de emisii nord-americane EPA Tier 4 Final, europene Stage V și coreene Tier 4 Final și sunt optimizate pentru a reduce consumul de combustibil, folosind un sistem de răcire de mare capacitate care menține motorul la temperaturi ideale pentru un consum optim de combustibil și emisii mai reduse.

Pachet de lumini reproiectat
Noul pachet de iluminare LED extins îmbunătățește operarea pe timp de noapte și în condiții de lumină redusă. Noile lumini de lucru LED cu dispersie extinsă sunt standard și oferă o zonă de lucru îmbunătățită, bine iluminată, pentru echipajul de la sol. Pentru iluminarea camerei rotorului, a căii de tăiere și a zonelor de lucru din jurul utilajului pot fi adăugate și lumini perimetrice cu LED, ce asigură o vizibilitate sporită. Noua lampă de intrare / ieșire asigură iluminarea scării și a platformei operatorului atunci când utilajul este oprit. Opțiunea de pavilion rabatabil înainte prezintă acum lumini cu bandă LED reglabile, montate pe partea inferioară a pavilionului, pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe platforma operatorului. Atunci când pavilionul este coborât, luminile continuă să ilumineze comenzile intuitive ale operatorului.

Tehnologie integrată și performanță eficientă
Sistemul integrat Cat GRADE cu funcțiile Grade și Slope elimină aproximarile din operațiile exacte și repetabile de tăiere și include funcții automate, cum ar fi trecerea peste anumite obstacole și tranzițiile către tăierile programabile, pentru a ajuta la precizia de frezare. Frezele la rece Cat pot avea rezultate îmbunătățite în operarea integrală 3D.

Sistemul robust de frezare este proiectat să reziste în cele mai dure aplicații și este construit pentru a face fată în construcțiile armate cu oțel și aliaje, fiind foarte rezistent la abraziune. Disponibile într-o mare varietate de distanțe, rotoarele Sistem K de la Cat sunt durabile și oferă performanțe ridicate, cu un debit eficient de material și un model excelent de tăiere. Paletele Kicker sunt reversibile, asigurând o durată de viață prelungită, iar designul dublu înclinat de fixare a instrumentelor de frezare elimină necesitatea de prindere a acestora cu știfturi, buloane sau șuruburi, reducând timpii de înlocuire cu până la 50%.

Un sistem fiabil de tren de rulare cu o geometrie bine proiectată a șenilei asigură o tracțiune ridicata și o distribuție mai bună a sarcinii, când se frezează la adâncime sau în materiale dure. Benzile transportoare de mare capacitate asigură îndepărtarea eficientă a materialului frezat, cu un control remarcabil al descărcării. Banda de descărcare își poate inversa sensul, pentru o curățare mai rapidă, în timp ce protecțiile din vinil oferă acces rapid pentru inspectarea uzurii rolelor. Sistemele opționale de îndepărtare a prafului și de stropire cu apa maximizează eliminarea prafului.

Întreținere îmbunătățită
Durabilitatea extinsa a benzii de descărcare, accesul îmbunătățit la rotor, dispozitivului de antrenare a rotorului și papucii rezistenți la uzură ai săniilor interioare sunt doar câteva dintre îmbunătățirile pe care această actualizare de produs le aduce cu sine. Frezele la rece Cat sunt proiectate pentru intervale lungi de întreținere, având uși mari și o capotă acționată electric pentru accesul direct la componentele și sistemele de baza. Saboții șenilelor sunt ușor de înlocuit, în timp ce șenilele și alte componente ale trenului de rulare nu necesită întreținere până la 4.000 de ore. Pentru înlocuirea componentelor cu uzură ridicată, reprezentanții Cat oferă asistență specializată cu kit-uri de reparații, disponibilitatea pieselor și opțiuni de service atât pentru utilaj, cât și pentru motor.

MEq
By MEq aprilie 16, 2021 19:29