Fiabilul cap procesor Komatsu S132, într-o nouă versiune

MEq
By MEq septembrie 24, 2020 11:59

Fiabilul cap procesor Komatsu S132, într-o nouă versiune

Noua versiune pentru anul 2021 a capului de recoltare Komatsu S132 introduce o serie de funcții și îmbunătățiri care îl fac un echipament bine adaptat, mai versatil și potrivit pentru sarcini exigente de exploatare. Designul fiabil și ușor de întreținut a fost actualizat cu noi funcții, precum Constant Cut (ca dotare standard), măsurarea îmbunătățită a lungimii și un cadru consolidat.

Împreună cu rolele duble de antrenare, construcția robustă face din capul procesor Komatsu S132 un cap extrem de fiabil, având acum un cadru ranforsat exact acolo unde este necesar, cum ar fi în jurul cuțitului vertical și al capetelor brațelor rolei.

Având funcția Constant Cut standard, Komatsu S132 oferă o viteză maximă constantă a lanțului de 40 m/s. Designul unității de ferăstrău asigură faptul că motorul ferăstrăului nu funcționează prea rapid, reducând riscul de tăiere a fisurilor și, prin urmare, crescând productivitatea.

Pentru cea mai bună precizie de măsurare, funcția de măsurare a lungimii a fost îmbunătățită și consolidată. Cilindrul rolei de măsurare, hidraulica și brațul rolei de măsurare, împreună cu suportul său au fost actualizate. De asemenea, capul dispune de o nouă unitate de role de măsurare, completată cu o rolă de măsurare mai mare.

„Aceste modificări permit roții de măsurare să urmeze mai bine contururile trunchiurilor, oferind astfel o precizie de măsurare chiar mai bună”, explică Tobias Ettemo, manager de produs, Komatsu Forest.

Komatsu S132 are un rotor nou, reproiectat, pentru a satisface cererea pieței de funcționalitate, performanță și durată de exploatare. Mai mult, capul are un unghi de înclinare mai mare. Unghiul generos de 133 de grade conferă capului o manevrabilitate mai mare, reducând totodată sarcinile atunci când lucrează în terenuri abrupte.

Furtunurile sunt inteligent dirijate, iar componentele capului, protejate. Capul procesor este ușor de întreținut, cu acces la punctele de service, la ansamblul supapei și la alte componente importante. Rezervorul pentru marcarea cu culoare are un design îmbunătățit pentru o umplere mai ușoară, în timp ce furtunul său a fost dirijat prin interiorul cadrului pentru a evita uzura inutilă.

O nouă opțiune este Find End Laser, o funcție care resetează măsurarea lungimii fără a necesita o nouă tăiere. Aceasta maximizează lungimea bușteanului și crește capacitatea de producție. În plus, capul procesor are acum mai multe opțiuni care permit montarea lui pe un excavator (cum ar fi alegerea a două articulații diferite pentru tăiere și o placă de bază consolidată).

MEq
By MEq septembrie 24, 2020 11:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION