EvoQuip, pentru prima dată la Bauma 2019

MEq
By MEq august 29, 2019 16:13

EvoQuip, pentru prima dată la Bauma 2019

EvoQuip a expus pentru prima dată la Bauma, prezentând modelul Cobra 290R – cea mai recentă adăugire din gama de „concasare cu impact”. Cobra 290R este o versiune cu circuit închis a modelului Cobra 290 ce încorporează o sită de post-sortare de 2,74 x 1,5 m care se asigură că specificațiile necesare ale produsului sunt obținute, cu materialul supradimensionat fie recirculat înapoi în concasor, fie depozitat alături. Posibilitatea detașării rapide a sistemului complet de sortare ulterioară, inclusiv a benzii de recirculare a refuzului de ciur, oferă opțiunea de a folosi utilajul în regim standard sau de a-l transporta separat.

Ușurință în utilizare
Compactul concasor cu impact Cobra 290R cu circuit închis este versatil, ușor de utilizat și are capacitatea de a lucra în cele mai grele aplicații, ceea ce îl face potrivit pentru multe industrii. Trenul de rulare pe șenile este standard, oferind operatorului posibilitatea de a muta utilajul folosind telecomanda opțională, fără a opri concasorul. Accesul de la nivelul solului la motor, la sistemul hidraulic, la punctele de service și de alimentare cu combustibil asigură, de asemenea, ușurința utilizării și a efectuării lucrărilor de service. Instalarea rapidă, împreună cu secvența ușoară de pornire cu două butoane fac punerea în funcțiune a utilajului în doar câteva minute.

Flux optim de material
Cobra 290R folosește un motor (Volvo D8) de 315 hp (235 kW) pentru acționarea sistemului performant și eficient de transmisie directă, ceea ce oferă un potențial de tranzit de până la 290 t/h de material. Alimentatorul vibrat complet închis include un ciur de presortare integrat care poate fi configurat pentru a se potrivi mai multor aplicații, selectând dintr-o gamă de suporturi de site interschimbabile. Camera este prevăzută la intrare cu o clapetă care reduce considerabil riscul blocării materialelor în punctul de alimentare. Cobra 290R are două șorțuri independente controlate hidraulic, care permit operatorului să optimizeze capacitatea de material și fracția. Sistemul hidraulic patentat de protecție la supraîncărcare protejează concasorul în cazul în care în cameră pătrunde o bucată de material neconcasabil și reduce la minimum trepidația șorțului. Viteza la vârf a rotorului poate fi variată în funcție de aplicație și de cerințele produsului.

Performanța
Pe tot parcursul procesului de concasare, Cobra 290R monitorizează constant sarcina motorului și reglează automat viteza de alimentare. Clientul poate alege între o bandă transportoare cu lungime completă și un alimentator vibrant cu podea care asigură protecție completă benzii în aplicațiile grele de reciclare. Sistemul afterscreen încorporează un ciur agresiv de 9″ x 5″ cu un singur etaj, care oferă un produs final dimensionat, banda transportoare pivotantă oferind avantajul recirculării refuzului de ciur sau al stocării în grămadă.

MEq
By MEq august 29, 2019 16:13

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION