Epiroc va renunța la linia sa de utilaje de pulverizare a betonului

MEq
By MEq mai 20, 2020 20:13

Epiroc va renunța la linia sa de utilaje de pulverizare a betonului

Epiroc a decis să se retragă din sectorul de pulverizare a betonului și va renunța treptat la linia de utilaje de torcretare, în 2020.

Epiroc dezvoltă și produce șase produse în cadrul liniei de utilaje de ”concrete spraying” în fabricile sale din Örebro, Nashik și Nanjing. Business-ul MEYCO a fost achiziționat de Epiroc în 2013.

„În permanență revizuim oferta de soluții adresate clienților noștri pentru a ne asigura că Epiroc va rămâne o companie puternică și pe viitor”, spune Sarah Hoffman, vicepreședinte Marketing pentru divizia Underground a Epiroc. „Această decizie este o una firească în managementul ciclului de viață al unui produs, necesară pentru a asigura un portofoliu sănătos, profitabil și competitiv. Pe parcursul lu 2020 vom închide treptat linia de utilaje de pulverizare a betonului, luând în considerare și alte opțiuni pentru acest portofoliu.”

Epiroc va căuta să asigure un impact minim asupra clienților care dețin utilaje de torcretare a betonului și își va îndeplini obligațiile care îi revin în baza comenzilor, a respectării garanției și a service-ului de asistență în continuare. Acest business aparține diviziilor Underground și Parts & Services ale Epiroc.

MEq
By MEq mai 20, 2020 20:13

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION