Epiroc lansează cea mai puternică foreză din familia PowerROC

MEq
By MEq mai 31, 2019 18:28

Epiroc lansează cea mai puternică foreză din familia PowerROC

Epiroc prezintă noua foreză de suprafață PowerROC D60. Cu rate ridicate de presiune și viteză de penetrare, forezele PowerROC D60 sapă cele mai mari găuri din familia PowerROC.

„PowerROC D60 lucrează în teren de ceva timp și a obținut deja rezultate deosebite. Această platformă va aduce, cu siguranță, o mare valoare pentru clienții nostri”, a spus Wei Wen Xu, Product Company Business Line Manager la Epiroc. PowerROC D60 va oferi clienților un nivel ridicat de productivitate când vine vorba de forarea găurilor mari între 110 și 178 mm. Sistemul Rod Handling 5+1 permite forarea găurilor până la o adâncime de 30 m. Tehnologia dovedită Epiroc asigură o gaură dreaptă și de bună calitate.

Caracteristicile de înaltă calitate, precum sistemul de pilot hidraulic și sistemul electronic direct, fac ca foreza PowerROC D60 să fie ușor de operat și de întreținut. Unitatea rotativă puternică se asigură că PowerROC D60 poate opera cu fiabilitate în toate tipurile de rocă. În plus, sistemul eficient de colectare a prafului se asigură de faptul că mediul de lucru este păstrat curat și sigur, protejând și mașina, și personalul operator.

Foreza de suprafață cu ciocan hidraulic de percuție de fund PowerROC D60 este sigură, puternică și crește capacitatea de producție. Acest lucru, împreună cu ușurința de întreținere și reparație, asigură o mare disponibilitate și productivitate. Performanța platformei PowerROC D60 va arăta că este un produs foarte puternic, competitiv pentru aplicațiile de minerit și carieră. Versiunea Tier 3 a forezei PowerROC D60 este disponibilă acum. Versiunea Tier 4 Final va fi disponibilă în America de Nord, Japonia și Coreea începând cu luna iulie.

MEq
By MEq mai 31, 2019 18:28

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest